Περισσότερη ενίσχυση παρά το ακόμη... υπεράριθμο ρόστερ, χρειάζεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να μείνει κοντά στον ανταγωνισμό, όπως ανέφερε ο Μίτσελ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-0.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
-για την απόκτηση ενός εξτρέμ και το αν παραμένει προτεραιότητα μετά τη συνύπαρξη Χάμες - Μπιελ - Φορτούνη: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους παίκτες αυτούς. Είμαστε οι ίδιοι που ισοφαρίστηκαμε σε 2-2 με τον ΠΑΣ από έλλειψη καλής στάσης. Χρειαζόμαστε πολλά απογεύματα για την κανονικότητά μας. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάντα ανταγωνισμό στο ρόστερ. Όλες οι αλλαγές σήμερα πήγαν καλά. Αυτό είναι προειδοποίηση για όλους. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν διαφορετική την 11άδα».
-για το ότι στα άσχημα φταίει ο προπονητής και στα καλά ευθύνονται οι παίκτες: «Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πιο παλιό αυτό το ρητό από μένα. Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για ότι κακό γίνεται και τις κακές αποφάσεις. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο όταν ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας είχαν αυτά τα τελειώματα. Δεν ψάχνω πουθενά αλλού την ευθύνη. Να κοιτάς το που φταις εσύ. Να κοιτάς στον καθρέφτη. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν υπεύθυνος. Τώρα είναι οι παίκτες. Νιώθω να δικαιώνομαι όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα».
-για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση: «Δεν αλλάζει τίποτα. Το πλάνο συνεχίζει όπως είναι. Χρειαζόμαστε κανονικότητα. Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερη θέση στο Πρωτάθλημα. Πάντα μιλάμε με τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή και με τον Αβραάμ. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση για τον ανταγωνισμό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!