Τι κι αν οδήγησε την Μπριζ στους «16» του Champions League, ο Καρλ Χέφκενς «πλήρωσε» τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και απολύθηκε.
Η απομάκρυνσή του έγινε έξι μήνες αφότου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον -νυν τεχνικό του Άγιαξ- Αλφρεντ Σρόιντερ.
Υπό τις οδηγίες του 44χρονου Χέφκενς, η Μπριζ κατάφερε να τερματίσει δεύτερη σε όμιλο με Πόρτο, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης και να προκριθεί στα νοκ-άουτ του Champions League, όμως η υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη είχε αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Όλοι περίμεναν την κάτοχο του τίτλου να βελτιωθεί μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, όμως αντ’ αυτού η Μπριζ γνώρισε μία ντροπιαστική εντός έδρας ήττα (4-1) από τη Σεντ Τρούιντεν στο κύπελλο και εν συνεχεία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με την Λέουβεν στο πρωτάθλημα, μένοντας 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκενκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

