Ο Τζέσι Λίνγκαρντ δήλωσε ότι του δόθηκαν ψεύτικες υποσχέσεις σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του κατά τη διάρκεια της τελευταίας του χρονιάς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα, αν ήταν πολιτική ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι σήμερα», είπε ο Λίνγκαρντ στην Telegraph ενόψει του ταξιδιού της Φόρεστ στη Γιουνάιτεντ την Τρίτη.
«Δεν ρώτησα καν. Θα προτιμούσα κάποιος από σεβασμό για μένα να μου έλεγε τόσο καιρό εκεί, «Γι’ αυτό δεν παίζεις», αλλά δεν το κατάλαβα ποτέ. Ήταν ψεύτικες υποσχέσεις. Προπονούμουν σκληρά και ήμουν έτοιμος να παίξω... Όταν δουλεύεις σκληρά στην προπόνηση και δεν παίζεις, είναι πολύ απογοητευτικό».
Η Νότιγχαμ Φόρεστ βίσκεται στην 19η θέση, αλλά ο Λίνγκαρντ ελπίζει ότι θα μπορέσει να ανακάμψει στο δεύτερο μισό της σεζόν.
«Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου και μια διαφορετική πρόκληση για μένα που ήθελα», είπε και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν μπορείς να πιαστείς πολύ συναισθηματικά. Είναι μια ευκαιρία να πω αντίο γιατί δεν το κατάφερα ποτέ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

