Αποδέκτης αποθεωτικών σχολίων είναι τις τελευταίες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την «αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ, ανεβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή του κόσμου.
Ο τελευταίος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι, ήταν ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της εθνικής Ισπανίας, σε δηλώσεις του στην «Marca» αποθέωσε τον Αργεντινό, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να πείσει τον «Pulga» να αγωνιστεί με τα χρώματα της «φούρια ρόχα».
Αναλυτικότερα ο Ντελ Μπόσκε δήλωσε: Ο καλύτερος παίκτης που έχω δει είναι ο Μέσι. Μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι, θα πάρω τον Μέσι. Από όλους τους παίκτες που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, για μένα ο Μέσι, λόγω της συνέπειας και της ποιότητάς του ως παίκτης, ήταν εντυπωσιακός. Είχε μερικές φανταστικές σεζόν και πάντα βοηθούσε την ομάδα του να πάει μπροστά. Έκανα τα πάντα για να τον πείσω να παίξει για την Ισπανία. Ωστόσο, ο Λιονέλ αρνήθηκε λόγω της αγάπης που τρέφει για τη χώρα του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!