Ο Φάμπιο Μάρτινς βρισκόταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ αλλά κατέληξε στη Σαουδική Αραβία. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Αλ Καλίτζ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024.
Ο ΠΑΟΚ τον είχε προσεγγίσει από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Γουάχντα (Εμιράτα). Η διαφορά στο οικονομικό όμως ήταν μεγάλη. Γενικότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσκολεύεται στο μεταγραφικό παζάρι καθώς εδώ και αρκετό διάστημα η… κάνουλα έχει κλείσει από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιέζει για μεταγραφές αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για μεγάλα έξοδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!