Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μίλησε με Μαζουακού ο Μίτσελ»

Επιμένουν οι Τούρκοι για επαφές του Ολυμπιακού με τον Μαζουακού. Νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι επικοινώνησε με τον παίκτη ο Μίτσελ και εκείνος είναι θετικός στο να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον αλλά η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

Ο Μαζουακού, λοιπόν, έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Μπεσίκτας, να σημειωθεί, δανείστηκε το καλοκαίρι τον παίκτη χωρίς να δώσει χρήματα στη Γουέστ Χαμ και πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, περίπου 800.000 ευρώ. Η συμφωνία, ωστόσο, ανέφερε ότι αν ο Μαζουακού έπαιζε σε 25 παιχνίδια, αυτομάτως η Γουέστ Χαμ θα λάμβανε 2,2 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι τέτοιο, όμως, πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ