Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με την οποία ισχυρίζεται πως στα οικονομικά της ΠΑΕ δεν υπάρχει έλλειμμα αλλά πλεόνασμα, σε απάντηση δημοσιευμάτων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κανένα άνοιγμα-έλλειμμα, αλλά πλεόνασμα έχει η ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, σύμφωνα με ανακοίνωση της νυν διοίκησης του συλλόγου.

Έτσι, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει στα ταμεία της, τρύπα 2 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παραθέτουμε σήμερα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αφορούν το κλείσιμο εργασιών της Πέμπτης 11/11/2010.

Επειδή ίσως τα λογιστικά στοιχεία κουράζουν, να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα «έλλειμμα» 2 εκ. ευρώ, ούτε ομοίως κάποιο άλλο 3,4 εκ. ευρώ που «μειώθηκε» ξαφνικά σε 2 εκατομμύρια με κάποιο μαγικό τρόπο...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αυτή της στιγμή δεν οφείλει δραχμή σε κανένα και έχει πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ.

Το περίφημο ποσό του «ανοίγματος» των 2 περίπου εκ. ευρώ που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, είναι υποκειμενικό και αφορά την πρόβλεψη χρήσης της απελθούσης διοίκησης (μέχρι 30/6/2011) και τον τρόπο λειτουργίας που εκείνη ακολουθούσε. Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα «έλλειμμα» (ακόμα και κέρδος)».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ