Εντυπωσιακός ήταν στην πρεμιέρα του Mubadala World Tennis Championship, στο Άμπου Ντάμπι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του Καμ Νόρι και πήρε τη ρεβάνς για τη φιλική ήττα πριν από λίγες μέρες στη Σαουδική Αραβία.
Ο Έλληνας τενίστας (Νο.5), επικράτησε σε 74 λεπτά με 6-1, 6-4 του αριστερόχειρα Βρετανού (Νο.14) στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι και έκλεισε θέση στα ημιτελικά, όπου θα βρει αύριο (17/12, 15.00) τον Κάσπερ Ρουντ, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη.
Σερβίροντας εξαιρετικά και έχοντας σε μεγάλη μέρα το forehand του, ο Στεφ έφτασε άνετα στην κατάκτηση του πρώτου σετ, ενώ με το μπρέικ που σημείωσε στο ένατο γκέιμ του δεύτερου (5-4) είχε την ευκαιρία να κλείσει το ματς στο σερβίς του.
Ο Νόρι θα περιμένει τώρα τον ηττημένο του ματς Ρούμπλεφ-Τσόριτς, με τον οποίο θα μονομαχήσει αύριο στις 13.00 για την πέμπτη θέση του event. Ο νικητής, από την άλλη, θα αναμετρηθεί στις 17.00 για μια θέση στον τελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ, Νο.1 στον κόσμο.
Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος είχε αγωνιστεί στη διοργάνωση και το 2019 και είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Ράφα Ναδάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

