Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε συναγερμό η Εθνική Γαλλίας: Τρίτος παίκτης με ίωση

Φόβοι πως οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από τη «γρίπη της καμήλας»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τους Αντριέ Ραμπιό και Νταγιό Ουπεμακανό, τρίτος Γάλλος διεθνής, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, εμφάνισε συμπτώματα ίωσης.

Ραμπιο και Ουπαμεκανό έμειναν εκτός ημιτελικού Μουντιάλ, εξαιτίας της ίωσης, με τους δυο ποδοσφαιριστές να απομονώνονται όταν εμφάνισαν υψηλό πυρετό, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι της εθνικής ομάδας δεν πρόλαβαν την εξάπλωση της ίωσης. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάν επιβεβαίωσε πως έχει έντονα συμπτώματα και ο Κομάν, ενώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπάρχει ανησυχία μήπως έχουν προσβληθεί οι ποδοσφαιριστές από την "γρίπη της καμήλας".

Το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο Ντεσάν, ίσως οφείλεται στην χρήση των κλιματιστικών, που είναι συνεχής, λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούν στη Ντόχα. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ