Τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυρά ενόπλου στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας με τους δύο να είναι αστυνομικοί.
O δράστης, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν έχει ακόμη συλληφθεί, με το περιστατικό να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, στο Wieambilla - 270 χιλιόμετρα (168 μίλια) δυτικά του Μπρίσμπεϊν.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικές αρχές έλαβαν κλήση για να μεταβούν σε κτίριο σε αγροτική περιοχή. Τέσσερις αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο ύστερα από αναφορές για έναν αγνοούμενο και δέχθηκαν πυρά. Δύο από τους αστυνομικούς σκοτώθηκαν από τα πυρά, ο τρίτος τραυματίστηκε βαριά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ενώ ο τέταρτος κατάφερε να γλιτώσει με ελαφρά τραύματα.
Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, οι τοπικές Αρχές του Κουίνσλαντ μίλησαν για ένα πρωτοφανές περιστατικό που συγκλονίζει την πολιτεία.
Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα ενώ πολλοί ήταν οι δρόμοι που αποκλείστηκαν.
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζε δήλωσε, με τη σειρά του, ότι ήταν μια «σπαρακτική μέρα για τις οικογένειες και τους φίλους» των αστυνομικών του Κουίνσλαντ που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.
Πηγή ΦΩΤΟ: Kgbo/Wikimedia Commons
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

