Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το παρασκήνιο πίσω από το «Τι κοιτάς βλάκα;» του Μέσι

Τι είπε ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε δηλώσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το παρασκήνιο πίσω από το «Τι κοιτάς βλάκα;» του Λέο Μέσι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Εστεμπάν Εντούλ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε πάει να πάρει δήλωσε από τον Μέσι όταν αυτός ξέσπασε.

«Μετά το ματς υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια. Υπήρχαν πολλές αψιμαχίες, δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Όπως για παράδειγμα ανάμεσα στον Φαν Ντάικ και τον Οταμένδι. Ήταν σαν μετά από ντέρμπι στην Αργεντινή, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, γιατί μιλάμε για παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο Μέσι ήταν εκνευρισμένος από τη διαδικασία των πέναλτι, γιατί οι Ολλανδοί προκαλούσαν τους Αργεντινούς. Ο Βέγκχορστ περίμενε τον Λέο στο τούνελ και τον πλησίασε ζητώντας του τη φανέλα. Εκεί ‘φόρτωσε’ ο Μέσι. Ο Ολλανδός δεν καταλάβαινε τι του έλεγε. Έμεινε εκεί να τον κοιτάζει κι αυτό έκανε ακόμη πιο έξαλλο τον Μέσι και του είπε αυτά που του είπε» τόνισε ο Εντούλ και συνέχισε: «Ήταν πολύ νευριασμένος, που δεν με κοίταζε καν, ούτε άκουγε τι του έλεγα. Τον ρώτησα κάτι για την ασίστ του στο 1-0 και εκείνος μου έλεγε για τον Φαν Χάαλ και τη FIFA. Δεν μπορούσα να του κάνω συνέντευξη. Κάποια στιγμή, πριν βγούμε στον αέρα, του είπα να ηρεμήσει γιατί ήταν κάποιοι άνθρωποι από τη FIFA τριγύρω και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί», πρόσθεσε.

Ο ίδιος ο Βέγκχορστ, σκόρερ των δύο γκολ που έστειλαν το ματς στην παράταση, είπε τη δική του εκδοχή της ιστορίας. «Πήγα να του δώσω το χέρι και δεν το δέχτηκε. Μου είπε κάτι εκνευρισμένος, δεν κατάλαβα γιατί δεν γνωρίζω καλά ισπανικά. Ήταν αγενής, είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του», ανέφερε ο Ολλανδός φορ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ