Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών δράσεων προς του γονείς, η Ακαδημία μας προέβη σε δύο άκρως σημαντικές και ουσιαστικές παρουσιάσεις. Οι γονείς των κατηγοριών Κ17-19 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο με τίτλο "Ενδυναμώνοντας ψυχοπνευματικά τον αθλητή-μαθητή", ενώ οι γονείς των κατηγοριών Κ15 συμμετείχαν σε παρουσίαση με τίτλο "Εφηβος αθλητής: Προκλήσεις και λύσεις".
Η Αθλητική Ψυχολόγος της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ακαδημίας κα Φρόσω Πατσού έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και ενημέρωσε τους γονείς σχετικά με τον ρόλο τους σε ό,τι αφορά τη στήριξή τους στα παιδιά --αθλητές, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση της ηλικιακής ομάδας των εφήβων. Οι παρουσιάσεις κίνησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από την πλευρά των γονέων.
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ηλίας Κυριακίδης παρουσίασε την οργανωτική δομή της Ακαδημίας, δίνοντας έμφαση τόσο στις δράσεις της Ακαδημίας και της ΠΑΕ με γνώμονα την πρόληψη αλλά και προστασία των αθλητών, όσο και στις ενέργειες που αφορούν στην εκπαιδευτική τους προοπτική.
Από πλευράς Ακαδημίας παρευρίσκονταν οι προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων και ο επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων κ. Διονύσης Χιώτης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

