Ο Τιμ Φρέιζερ υπέστη τράβηγμα στη διάρκεια της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
Ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους αισθάνθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρέτζιο Εμίλια ο Τιμ Φρέιζερ. Ο Αμερικανός άσος της «Βασίλισσας» θα υποβληθεί σε λεπτομερή ιατρικό έλεγχο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

