Η Γκάνα δεν κατάφερε να προχωρήσει στην φάση των νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ουρουγουάη, τερματίζοντας 4η στον όμιλο.
Μετά την λήξη του αγώνα ο Άντο, ανακοίνωσε πως αφήνει τον ρόλο του στην εθνική Γκάνας, πράγμα που θα έκανε όπως ανέφερε ακόμα και αν κατακτούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πιο αναλυτικά δήλωσε: « Το είπα και πριν και ήμουν σαφής. Θα σταματούσα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτήν την στιγμή, εγώ και η οικογένεια μου βλέπουμε το μέλλον μας στην Γερμανία, μου αρέσει η δουλειά μου στην Ντόρτμουντ. Θα έφευγα από την εθνική ακόμα και αν κατακτούσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Θυμίζουμε πως ο Ότο Άντο εργάζεται και ως train scout για την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!