Στο Κοινοβούλιο της Γκάνας, οι βουλευτές λύθηκαν στα γέλια, όταν, στη συζήτηση, ήρθε το όνομα του Χάρι Μαγκουάιρ.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο, οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, για τις επιδόσεις του και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και ένας Γκανέζος βουλευτής να τον τρολάρει.
Για την ακρίβεια, ο Ισαάκ Αντόνγκο χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της Γκάνας, Μαχαμούντου Μπαούμια, ως "Μαγκουάιρ της οικονομίας", παρομοιάζοντας τις πολιτικές του με τις απογοητευτικές εμφανίσεις του 29χρονου ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, ο βουλευτής ανέλυσε το σκεπτικό του, λέγοντας πως, προτού πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαγκουάιρ "καταβρόχθιζε όλους τους αντιπάλους και έριχνε το σώμα του παντού... θεωρούνταν ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο".
Αλλά, μετά τη μεταγραφή του, από τη Λέστερ στο "Ολντ Τράφορντ", ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών, "έγινε η μεγαλύτερη απειλή για το κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".
"Κάνει τάκλιν σε συμπαίκτες του και δίνει ασίστ σε αντιπάλους» είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας άπαντες να ξεκαρδιστούν. "Κύριε Πρόεδρε", συνέχισε, "σε αυτή τη χώρα έχουμε έναν Μαγκουάιρ της οικονομίας» που «σημειώνει επανειλημμένα οικονομικά αυτογκόλ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

