Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεμούδιασμα με φιλικό με την ομάδα Νέων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (1/12) η μίνι προετοιμασία του Βόλου στην Πορταριά, εκεί όπου ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του δούλεψαν με σκοπό να κρατήσουν τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική εγρήγορση.

Πριν από την επιστροφή της αποστολής στη βάση της, η πρώτη ομάδα του Βόλου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Κ-19, ώστε να πάρουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπράτσου εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Από το οικογενειακό διπλό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τσοκάνης, Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς.

Για την ιστορία η πρώτη ομάδα του Βόλου επικράτησε με 5-0 χάρη στα γκολ των Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Ματίγια, Μεσκίδα και Άλχο.

Θυμίζουμε ότι την άλλη Πέμπτη (8/12, 4.00 μ.μ.) ο Βόλος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ