Η Πορτογαλία προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα, όπου θέλει ένα βαθμό για να "κλειδώσει" την πρώτη θέση, μιας και η πρόκριση στους "16" είναι, ήδη, εξασφαλισμένη.
Παρότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση, αλλά, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν ήταν ο μόνος που έχασε την προπόνηση καθώς και ο μέσος της Πόρτο, Οτάβιο, πήρε κάποιες ημέρες αποκατάστασης, ενώ οι τραυματίες Ντανίλο Περέιρα και Νούνο Μέντες εξακολουθούν να αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

