Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εγκρίθηκε η πώληση των Ουόριορς

Τζόε Λακόμπ και Πίτερ Γκλούμπερ θα γίνουν σύντομα ιδιοκτήτες της ομάδας του ΝΒA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΝΒΑ ενέκρινε τελικά την μεταβίβαση των μετοχών των Ουόριορς στους Τζόε Λακόμπ και Πίτερ Γκλούμπερ. Αξίζει να σημειωθεί πως δύο άντρες ηγούνται μεγάλου επιχειρηματικού γκρουπ στην Αμερική, με τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, να δηλώνει κατενθουσιασμένος μετά από αυτήν την εξέλιξη που αναμένεται να πάει μπροστά τους Γουόριορς.

«Είμαστε χαρούμενοι που οι κύριοι Λακόμπ και Γκούμπερ είναι οι νέοι ιδιοκτήτες των Ουόριορς. Έχουν μεγάλο πάθος για το μπάσκετ και η παρουσία τους είναι σημαντική», τόνισε χαρακτηριστικά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ