Δεν αποκλείει τίποτα ο Κόνραντ Λάιμερ, όσον αφορά τη φημολογούμενη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου.
Οι Βαυαροί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Αυστριακό μέσο, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του. Γερμανικά δημοσιεύματα, μάλιστα, κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, ωστόσο, ο Λάιμερ διέψευσε τις παραπάνω φήμες, υποστηρίζοντας πως ακόμη δεν έχει υπογράψει με τη Μπάγερν Μονάχου.
«Δεν έχω υπογράψει, αλλά μπορεί να το κάνω. Δεν μπορώ να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω τίποτα. Όλα θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο Λάιμερ στο «Kicker».
Η Λειψία θέλει να κρατήσει τον 25χρονο στο δυναμικό της, ωστόσο, εκείνος απέρριψε την πιο πρόσφατη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, προδίδοντας την πρόθεσή του να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να μετακομίσει στο Μόναχο.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!