Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαδρίτη: Έκρηξη βόμβας στην πρεσβεία της Ουκρανίας

Η βόμβα βρισκόταν σε φάκελο που παρέλαβε ο τραυματίας υπάλληλος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έκρηξη βόμβας στην πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη. Υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για έναν υπάλληλο της πρεσβείας της Ουκρανίας στη Μαδρίτη, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά μετά την έκρηξη βόμβας στη διπλωματική αντιπροσωπεία.

Ο εργαζόμενος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Nuestra Señora de América», της ισπανικής πρωτεύουσας, ενημέρωσαν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η βόμβα βρισκόταν σε φάκελο που παρέλαβε ο τραυματίας υπάλληλος. Η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει το αντιτρομοκρατικό πρωτόκολλο και έχει αποκλείσει την περιοχή όπου βρίσκεται η πρεσβεία της Ουκρανίας, στον αριθμό 52 Ronda Abubilla.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί και άλλες αστυνομικές μονάδες. Προς το παρόν, η ουκρανική πρεσβεία δεν θέλει να επιβεβαιώσει το γεγονός ή να κάνει δηλώσεις σχετικά.

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ