«Πλήγμα» για την εθνική Ισπανίας ενόψει της «αυλαίας» των ομίλων του Μουντιάλ απέναντι στην Ιαπωνία, με τον Γκάβι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να μη προπονείται μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ του Λουίς Ενρίκε.
Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα και τη Δευτέρα (28/11), πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και αν προλάβει να είναι έτοιμος πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει κόντρα στους «μπλε σαμουράι».
Με βίντεο που δημοσίευσε η «MARCA» ο 18χρονος μέσος φαίνεται να προπονείται εκτός γηπέδου μαζί με τον Ρόντρι που επίσης δεν προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

