Τις… ευεργετικές συνέπειες που έχει και για την ΑΕΚ η απόφαση της Super League σχετικά με την τιμωρία του Ολυμπιακού επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, υπογράμμισε ότι η επιβολή προστίμου στους Πειραιώτες για τις διακοπές λόγω καπνογόνων στο ντέρμπι με την «Ένωση» δημιουργεί δεδικασμένο.
Εξήγησε λοιπόν ότι απαλλάσσει πλέον τους «κιτρινόμαυρους» από το άγχος που είχαν ως τώρα στα εντός έδρας παιχνίδια, αφού θ’ αρκεί να μην πέφτουν τα καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο για να μην τίθεται θέμα αποκλεισμού έδρας.
Όσο για τα μεταγραφικά, επανέλαβε ότι η ΑΕΚ δεν καίγεται και θα μπει στη διαδικασία ενίσχυσης μόνο αν εντοπιστεί κάποια ευκαιρία, κάτι που εξηγεί και γιατί δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες του Άλβαρες.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Όπως έχουμε δει κατ επανάλειψη, οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το αυστηρότερο εναντίον της ΑΕΚ γιατί "δεν γίνεται να ευνοούνται πάντα οι μεγάλες ομάδες" και χαρίζονται τα πάντα σε γαυροβάζελους (Βορά-Νότου) γιατί είναι υπερβολικά αυστηρός ο νόμος. Μόνο αν ξεφτιλιστούν διεθνώς (πχ με τα πιστόλια σε όλες τις ευρωπαϊκες εφημερίδες και site) μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος και οι κανονισμοί. Αν είναι μόνο εντός Ελλάδας... άστα...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Με την πρώτη ευκαιρία θα μας ξεσκίσουν. Κανένα καπνογόνο εντός της Αγιας Σοφιάς.
Προφανως και ο Κετσε το λεει ειρωνικα.. Ξερει πολυ καλα (οπως ξερουμε και ολοι μας) πως σε κατι αναλογο η ομαδα μας θα τιμωρηθει με το λιγοτερο 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων..
Οποτε παιδια, οσοι εχετε τη χαρα να μενετε Αθηνα και να πηγαινετε γηπεδο, συνεχιστε να προστευεται την ομαδα!!
ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ.
Αδέρφια,το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να μας ενθαρρύνει αυτό διότι οι δίκαιοι παράγοντες και δικαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου όταν θα έρθει η ώρα θα αποφασίσουν κατά του δοκούν για την ομάδα μας,χώρια πως πρέπει να σεβόμαστε πλέον τους συνοπαδούς μας με αναπνευστικά προβλήματα. το λέω εγώ που κάποτε με πιάσανε με 10 καπνογόνα στην ΝΦ στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και ευτυχώς με άφησαν να φύγω οι αστυνομικοί.
Με καπνογόνα ή χωρίς
Με σημαίες ή χωρίς
Με πανό ή με διαφημιστικές πινακίδες
Η ουσία είναι μια …
Να κερδίζει η ΑΕΚ και όλα τα αλλά…
Αυτοι που βγανουνε τις τιμωριες φορανε πανταλονια να μη κρυωνουνε ?
Εγώ νομίζω και οι σημαίες θα ήταν πολύ ωραία
η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το απλο αναμμα καπνογονων δεν πρεπει να επιφερει μια τοση σκληρη τιμωρια οπως το κεκλεισμενων των θυρων
ουτε εμενα μου αρεσει η καθυστερηση σε εναν αγωνα εξαιτιας του καπνου ειδικα αν γινεται σε καθε γκολ, αλλα να κλεινει ολο το γηπεδο για αυτο τον λογο, που στη τελικη ειναι κατι ακινδυνο, το θεωρω υπερβολικο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ακουω γνωμες
οντως coreo και πανο θα εδιναν διαφορετική αλλά εξίσου ομορφη εικονα και χωρις τον κινδυνο για ατομα με αναπνευστικά προβληματα
Το θέμα είναι να μην υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δεν είναι λίγες φορές που ο γαύρος κάνει κάτι και του τραβάνε το αυτί και άμα κάνει κάποιος το ίδιο σκηνικό τρώει από τρελό πρόστιμο εώς και κεκλεισμένων. Αλλάζουν συνέχεια οι κανονισμοί και οι τιμωρίες και σχεδόν πάντα μόνο ο θρήνος ευνοείται. Θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι κεκλεισμένων λόγω καπνογόνων είναι ακραίο αλλά έχει δίκιο και ο Casper ότι στο γήπεδο πηγαίνουν από παιδάκια μέχρι ηλικιωμένους. Επίσης να τονίσουμε ότι εάν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζουμε μπαλάρα (που συνήθως φέτος αυτό συμβαίνει) οι διακοπές στα παιχνίδια ευνοούν τον χειρότερο. Θεωρώ όταν κακό κάνει στην ομάδα όταν διακόπτεται το παιχνίδι.
Συμφωνώ εν μέρει, αλλά δεν είναι ακίνδυνο, υπάρχουν άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα. Άλλο να ανάβουν 2-3 καπνογόνα κι άλλο 100..
Προτιμω να μπορουμε να βαζουμε φωτια στη Φιλαδελφεια παρα να επαιζε ο γαυρος ενα αδιαφορο ματς κεκλεισμενων..
Προφανώς η ποδοσφαιρική μας κουλτούρα είναι δομημένη λάθος. Τα καπνογόνα μόνο κακό μας κάνουν και σε ηλικιωμένους και σε παιδιά αλλά και σε όλους μας ακόμη και στο μομεντουμ της ομάδας μας. Πόσο ωραίο θα ήταν η φωνή μας να σκέπαζε ακόμη και την σφυρίχτρα? Πόσο όμορφο θα ήταν ένα coreo σαν την dortmund? Πόσο ωραίο θα ήτανε χαρτάκια? Πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες χρόνων ετών. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και εμείς οι οπαδοί μένουμε στα παλιά. Ο Κώστας αναφέρεται ότι κανείς δεν θα τιμωρήσει την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έδρα της ΑΕΚ μετα την απόφαση χάδι του γαύρου. Καθόλου υπερβολικό να κλείνουν οι έδρες για καπνογόνα ΜΟΝΟ κακό κάνουν, αρκεί να γίνεται σε όλους.
Αυτο λεγεται "ερμηνευω τους νομους κατα το δοκουν" και ανοιγω καινουργια παραθυρα.... Ακου εκει λεει δεν επεσαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο...Αν σε καποιο ματς οι γαυροι τα πεταξουν μεσα , θα πουν δεν τα πεταξαν ΠΟΛΥ μεσα στον αγωνιστικο χωρο, δεν εφτασαν ας πουμε στην σεντρα...
Το ότι δεν τιμωρήθηκε ο γαύρος δεν σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε το έναυσμα για χρήση καπνογόνων σε υπερβολικό βαθμό ακόμη και αν δεν πέσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο . Πρέπει να σταθμίσουμε το γεγονός ότι στο δικό μας γήπεδο είναι δυσκολότερο να καθαρίσει η ατμόσφαιρα λόγω της διαρρύθμισης του γηπέδου . Είναι δύσκολο να φύγει ο καπνός λόγω της δομής του στεγάστρου και τον κλεισίματων που ζητήθηκαν στα παράθυρα πάνω ψηλά . Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό μπορεί να ήταν εντυπωσιακή η εικόνα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά ήταν στα όρια του να δημιουργηθούν προβλήματα σε κόσμο στην αναπνοή . Ακόμη και μέσα στους διαδρόμους και στα κυλικεία δεν μπορούσες να σταθείς σε κάποια φάση . Είμαι και εγώ υπέρ της άποψης ότι κλείσιμο έδρας για καπνογόνα δεν πρέπει να υπάρχει αλλά από την άλλη δεν πρέπει να είμαστε και υπερβολικοί στην χρήση τους .
Κανένα άγχος δεν φεύγει δεν είναι και η πρώτη φορά που θα λειτουργήσουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά
καλά, δεν θα εκπλαγούμε αν σε αντιστοιχη περίπτωση την φαμε στο κεφάλι την τιμωρία κεκλεισμένων. Τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.