Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μουντιάλ 2022: «Πήγαν να μας πάρουν τη σημαία της πολιτείας του Περναμπούκο επειδή είχε ουράνιο τόξο»

Σε καταγγελία προχώρησε Βραζιλιάνος δημοσιογράφος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο δημοσιογράφος Βίτορ Περέιρα, από τη Βραζιλία, υποστήριξε πως άνδρες ασφαλείας του γηπέδου, στο Κατάρ, δεν του επέτρεψαν την είσοδο, επειδή κρατούσε μαζί του μια σημαία της Πολιτείας του Μπερναμπούκο.

Η συγκεκριμένη σημαία φέρει ένα ουράνιο τόξο και οι άνδρες ασφαλείας θεώρησαν πως σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία.

Υπενθυμίζεται πως οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν απαγορεύσει, στα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αγώνες, οποιοδήποτε σύμβολο που σχετίζεται με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ