Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σάκοτα: Η ΑΕΚ μού έφερε τα πιο όμορφα πράγματα - Θα αποσύρουν το... κουστούμι μου!

Σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε και για την ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέντευξη στην Mozzart Sport παραχώρησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την ΑΕΚ. Ο Σάκοτα επιπλέον δήλωσε πως γνωρίζει ότι υπάρχει πλέον γόνιμο πεδίο διαλόγου ανάμεσα σε Ευρωλίγκα, FIBA και ΝΒΑ, υπογραμμίζοντας σχετικά:

«Είχα μιλήσει με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα πριν εκλεγεί πρόεδρος στην Ευρωλίγκα. Υπήρχε συνάντηση ανάμεσα σε Ευρωλίγκα, FIBA και ΝΒΑ και για πρώτη φορά υπήρχε διάθεση να βρεθεί μια λύση. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει συμφωνία. Η Ευρωλίγκα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει με αυτό το όνομα, αν το BCL και το Eurocup ενωθούν και υπάρξει μια τρίτη διοργάνωση. Και με βάση τα αποτελέσματα, να υπάρχει άνοδος ή υποβιβασμός μεταξύ των λιγκών αυτών. Μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ένα καλεντάρι που θα ταιριάζει σε όλους. Το μπάσκετ είναι μπίζνες και πρέπει να βρεθεί μια λύση, που θα λύσει και τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελλάδα:«Πέρα από το Βελιγράδι, η Ελλάδα είναι σπίτι μας. Νιώθουμε άνετα εδώ. Ήταν ωραίο να δουλεύω στην Ελλάδα, γιατί κάποτε υπήρχαν μεγάλα μπάτζετ. Τώρα δεν είναι έτσι, δεν υπάρχουν πολλά χρήματα πέρα από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό», επισήμανε, ενώ για την ΑΕΚ είπε πως «… κατέκτησα τίτλους μαζί της, με ανακήρυξαν θρύλο της ομάδας και κανονίζεται μια εκδήλωση για να αποσύρουν όχι τη φανέλα, αλλά το… κοστούμι μου (γέλια). Η ΑΕΚ μου έφερε τα πιο όμορφα πράγματα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ