Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπαθε ζημιά ο Ενκουνκού

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του 25χρονου Γάλλου φορ της Λειψίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Λειψία ανακοίνωσε πως ο Κρίστοφερ Ενκουνκού υπέστη ρήξη πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο, με τη γερμανική ομάδα να μην αναφέρει τη χρονική διάρκεια απουσίας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στο προπονητικό καμπ της Γαλλίας, πριν αναχωρήσει στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022, σε μια μονομαχία με τον Εντουάρ Καμαβινγκά, η οποία του στέρησε και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Λειψία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την αποθεραπεία του Ενκουνκού, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές για την αποκατάσταση του τραυματισμού.

Πριν τη διακοπή, για το Μουντιάλ, ο 25χρονος είχε 17 γκολ και 4 ασίστ, σε 23 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ