Στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού, «ΣΠΟΡ FM», μίλησε το πρωί της Παρασκευής (18/11) ο Κώστας Κετσετζόγλου, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας του ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Για την πιθανότητα να μπει ο Στίβεν Τσούμπερ στην αποστολή για την προετοιμασία στην Ολλανδία, τόνισε: «Έχει πάει πάρα πολύ η επέμβαση. Με όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση. Μπορεί να κάνει δικό του, πρόγραμμα στην Ολλανδία. Όχι αυτό της ομάδας. Του τοποθετήθηκαν δύο πλέγματα. Είναι μια χαρά. Έχει προχωρήσει πολύ η ιατρική. Νομίζω έκανε την καλύτερη δουλειά, που έκανε τώρα την επέμβαση. Το πάλεψε πολύ για να προλάβει το Μουντιάλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο καλός παίκτης είναι και θυμίζω πως ο Αλμέιδα εισηγήθηκε αμέσως την παραμονή του, το καλοκαίρι. Θα δούμε άλλον Τσούμπερ όταν επιστρέψει».
Σχετικά με τη θέση του Τσούμπερ, πρόσθεσε: «Μπορεί να δούμε κάποια στιγμή, κεντρικά τον Γκατσίνοβιτς στα χαφ και να πάει αριστερά ο Τσούμπερ».
Κατά τα άλλα, πρόσθεσε: «Είναι όλοι σε διακοπές στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τα… παιδιά μας, στο Μουντιάλ, ποιοι θα παίζουν. Πιστεύω ότι θα παίζουν ο Πινέδα και ο Μοχαμάντι. Ίσως και ο Χατζισαφί, που παίζει περισσότερο στα χαφ στην εθνική ομάδα του Ιράν. Ο Σιμάνσκι έχει κι αυτός τις πιθανότητές του, ενώ υπάρχει και ο Βίντα στην Κροατία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Με το που βγήκε ο Τσουμπερ έξω, είδαμε προκοπή..
Δεν πιστεύω σε θαύματα για την συγκεκριμένη περίπτωση με όλο τον σεβασμό..
Όταν τον είδα πέρσι στα φόρτε του, πίστευα ότι αυτός ο παίχτης μπορεί να σηκώσει όλη την ομάδα στην πλάτη του..
Δυστυχώς έπεσε σε απόδοση πολύ απότομα και σε τι οφείλεται άραγε?? από το lifestyle του??... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μαλλον πιστεύω ζήσαμε μια ψευδαίσθηση....
στο χέρι και στον εγωισμο του κάθε παίκτη είναι αν θα πιάσει στην ομάδα.η ομάδα μας πλέον χρειάζετε λιγο ποιοτική αναβάθμιση στον πάγκο ένα Μπακ αριστερό,ένα σέντερ Μπακ και ένα αντιπινεδα από τώρα για να είσαι έτοιμος για το τσαμπιονλιγκ.και το καλοκαίρι περνεις και ότι άλλο χρειάζεσαι.
Τσουμπερ το επόμενο ‘θαύμα’του αλμειδα.
Εδώ θα ‘μαστε με το καλό.
Πέρσι τέτοια εποχή αμφιβάλαμε όλοι για τον γκαρσια και δικαίως με αυτά που βλέπαμε ,φέτος ομως τρίβουμε τα μάτια μας.
Με το που έρθει στο 100/100 ο Ελβετός θα δούμε πραγματικά ποιος είναι!