Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η «50άρα» του... εξωγήινου Κάρι δεν έφτασε στους Γουόριορς (VIDEOS)

Ο ηγέτης των πρωταθλητών πάλευε μόνος του και οι Σανς πήραν τη νίκη- Όλα τα αποτελέσματα στο NBA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Στεφ Κάρι έκανε απίθανα πράγματα, αλλά, οι Φίνιξ Σανς είχαν και τους πέντε παίκτες της αρχικής πεντάδας, με διψήφιο αριθμό πόντων και, έτσι, επικράτησαν 130-119 των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο ηγέτης των πρωταθλητών σταμάτησε στους 50 πόντους, αλλά, δεν πήρε καμία βοήθεια από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα οι Γουόριορς να μετράνε οκτώ ήττες σε οκτώ, εκτός έδρας, παιχνίδια τους.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες είχαν πολύ καλά ποσοστά, κυρίως από την περιφέρεια, με τους Σανς να προηγούνται 72-65, μετά τις δυο πρώτες περιόδους, διάστημα στο οποίο ο Κάρι σημείωσε 31 πόντους (10/13 σουτ και 4/5 τρίποντα στο α' μέρος). Στην επανάληψη, ο Κάρι συνέχιζε να σκοράρει, αλλά, οι Σανς είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο διάστημα, και μπήκαν, στο τέταρτο 12λεπτο, με προβάδισμα 14 πόντων, 103-89. Στη τελευταία περίοδο, οι Γουόριορς δεν κατάφεραν να πλησιάσουν πιο κοντά από τους οκτώ πόντους και τα συνεχόμενα τρίποντα του Λι, απέναντι στη πρώην ομάδα του, κράτησαν τους Σανς σε απόσταση ασφαλείας.
Ο Κάμερον Πέιν (που ξεκίνησε βασικός αντί του τραυματία Κρις Πολ) με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ντέβιν Μπούκερ να προσθέτει 27 πόντους και τον Μίκαλ Μπρίτζες 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Ο Κάρι είχε 17/28 σουτ, 7/11 τρίποντα, 9/9 βολές, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά, καμία βοήθεια. Ο Κλέι Τόμπσον είχε 19 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ) και ο Άντριου Γουίγκινς 14 πόντους.

 

Με τρίποντο στο 1.1 δευτερόλεπτο, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ χάρισε τη νίκη στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, 121-120 τους Γουίζαρντς μέσα στην Ουάσινγκτον, κλείνοντας, με ιδανικό τρόπο, τη βραδιά καριέρας του. Ο 24χρονος γκαρντ σημείωσε 42 πόντους, για τη τρίτη νίκη της Θάντερ, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.
Σε μια αναμέτρηση που είχε 15 αλλαγές, στο προβάδισμα, οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς πήραν προβάδισμα 17 πόντων, 31-14, προς το τέλος της πρώτης περιόδου, και, στο φινάλε του ημιχρόνου, προηγούνταν 67-54. Στο τρίτο 12λεπτο, η Θάντερ έβγαλε αντίδραση και με, συνολικό, επιμέρους 35-20, μπήκε στο τελευταίο 12λεπτο, έχοντας το προβάδισμα, 87-89. Στην επιστροφή του στη δράση, μετά από πέντε παιχνίδια, ο Μπράντλι Μπιλ έβαλε μπροστά στο σκορ, τους Γουίζαρντς, 120-118, με 6.1 δευτερόλεπτα για το τέλος, αλλά, ήταν η βραδιά του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ.
Ο νεαρός γκαρντ της Θάντερ έβαλε 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσε το παιχνίδι, έχοντας 14/22 σουτ, 2/3 τρίποντα και 12/17 βολές στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις (27 πόντοι) και ο Μπράντλι Μπιλ (25 πόντοι) ξεχώρισαν από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, που ηττήθηκαν, μετά από τέσσερις σερί νίκες.

 

Όγδοη συνεχόμενη νίκη για τους Μπόστον Σέλτικς, αφού πέρασαν και από την Ατλάντα, νικώντας 126-101 τους Χοκς.
Από τη πρώτη περίοδο, οι Σέλτικς έδειξαν ότι το παιχνίδι θα κυλήσει στον δικό τους ρυθμό, με την ομάδα της Βοστώνης να προηγείται 18-30, στο 12ο λεπτό, και τους Ατλάντα Χοκς να έχουν 8/24 σουτ και 0/6 τρίποντα. Στο δεύτερο 12λεπτο, η διαφορά έφτασε και στο +16, 27-43, με τους Χοκς να βγάζουν αντίδραση και να μειώνουν, για το 53-62 του ημιχρόνου. Ωστόσο, στην επανάληψη, οι Σέλτικς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους, να ελπίζουν για επιστροφή και, έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και 21/46 τρίποντα έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Ο Τζάιλεν Μπράουν με 22 πόντους ηγήθηκε του σκοραρίσματος για τους Μπόστον Σέλτικς.
Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί των Μπακς, οι Χοκς ηττήθηκαν με τον Τράε Γιανγκ να βάζει 27 πόντους, αλλά με 10/23 σουτ.

 

Έκτη νίκη, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, για τους Ιντιάνα Πέισερς, οι οποίοι επικράτησαν, εκτός έδρας, των Χόρνετς με 125-113. Η ομάδα της Σάρλοτ είδε το αστέρι της, τον ΛαΜέλο Μπολ, να τραυματίζεται, ξανά, στον αριστερό αστράγαλο, όταν πάτησε το πόδι φιλάθλου. Ο 21χρονος γκαρντ είχε χάσει τα 13 πρώτα παιχνίδια της σεζόν.
Με 3:04 για τη λήξη του ημιχρόνου, οι Χόρνετς πήραν διαφορά 13 πόντων, 62-49, με τους Πέισερς να κλείνουν το ημίχρονο με επιμέρους 11-1, για το 63-60. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να πηγαίνουν ισόπαλες, 90-90, στο τελευταίο 12λεπτο. Ο Μάθουριν έβαλε τους πρώτους δέκα πόντους των Πέισερς, στη τέταρτη περίοδο, δίνοντας προβάδισμα, 95-100, στην ομάδα του. Με το σκορ στο 104-104, οι Ιντιάνα Πέισερς έκαναν επιμέρους 21-9, στο τελευταίο πεντάλεπτο, και έφυγαν νικητές από τη Σάρλοτ. 
Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, με 22 πόντους και 11 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Ο Μάιλς Τέρνερ είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Μπένεντικτ Μάθουριν να έρχεται από τον πάγκο και να βάζει 20 πόντους.
Ένατη ήττα, στα δέκα τελευταία παιχνίδια, για τους Χόρνετς, με τον ΛαΜέλο Μπολ να σημειώνει 26 πόντους, αλλά, να αποχωρεί τραυματίας με 1:34 να απομένουν για το φινάλε.

 

Ο κόουτς των Μάβερικς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λούκα Ντόντσιτς και η ομάδα του Ντάλας ηττήθηκε, εντός έδρας, 101-92, από τους Χιούστον Ρόκετς.
Μετά από τρεις σερί ήττες, οι Ρόκετς επέστρεψαν στις νίκες, σε ένα παιχνίδι όπου κατέγραψαν, στο ενεργητικό τους, 19 τάπες.
Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καμία ομάδα δεν προηγήθηκε με διψήφια διαφορά και, στο φινάλε του ημιχρόνου, οι Ρόκετς ήταν μπροστά με 51-57. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με προβάδισμα, 74-76, στη τελευταία περίοδο και, στο ξεκίνημα του τέταρτου 12λεπτου, δυο βολές και ένα τρίποντο του Τζαμπάρι Σμιθ έβαλαν, για τα καλά, τους Ρόκετς, μπροστά στο σκορ, 83-88, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι το τελικό 92-101. Στη τέταρτη περίοδο, οι Μάβερικς είχαν 21% στα σουτ και 1/17 τρίποντα.
Οι νικητές Ρόκετς, που έχουν το χειρότερο ρεκόρ 3-12, είχαν για κορυφαίο τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Κανένας πενταδάτος των Μάβερικς δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Κρίστιαν Γουντ να έρχεται από τον πάγκο και να βάζει 26 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, με 28 πόντους, ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων.

 

Για πρώτη φορά, μετά από 16 χρόνια, οι Νιου Γιορκ Νικς νίκησαν στο Ντένβερ, αφού επικράτησαν 106-103 των Νάγκετς. Οι Ντένβερ Νάγκετς αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς που έχει μπει στο πρωτόκολλο κοροναϊού.
Από τη μια μεριά, υπήρχαν οι Νάγκετς που προσπαθούσαν να προσαρμοστούν, χωρίς τον Γιόκιτς, από την άλλη υπήρχαν οι Νικς που δυσκολεύονταν στο σκοράρισμα. Έτσι, το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα της Νέας Υόρκης να προηγείται 54-55 και τους Νάγκετς να μπαίνουν στη τέταρτη περίοδο, με προβάδισμα τεσσάρων πόντων, 84-80. Επιπλέον, με 9:18 για το τέλος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 96-86 και, με 5:33 για το τέλος, ήταν μπροστά με 98-91. Όμως, σε εκείνο το σημείο, οι Νικς ξεκίνησαν σερί 12-0 και πέρασαν μπροστά, 98-103, δυο λεπτά πριν το τέλος. Έτσι, με συνολικό επιμέρους 20-7, στα τελευταία λεπτά, επικράτησαν με 103-106. 
Ο Τζούλιους Ραντλ έβαλε 34 πόντους και ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Ο Αρ Τζέι Μπάρετ περιορίστηκε στους 11 πόντους, με 0/9 τρίποντα.
Για τους Νάγκετς, ο Τζαμάλ Μάρεϊ έβαλε 21 πόντους, αλλά, στην προσπάθεια να στείλει το ματς στην παράταση, έκανε airball. 

 

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, οι Νιου Ορλινς Πέλικανς παρατάχθηκαν χωρίς τον Ζάιον Γουίλιαμσον στην αρχική πεντάδα, αλλά, πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας 124-110 των Σικάγο Μπουλς.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι Πέλικανς είχαν 10/19 τρίποντα και μετά από τις δυο πρώτες περιόδους, ήταν μπροστά στο σκορ με 58-53. Στο τρίτο 12λεπτο, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης ξέφυγε με 18 πόντους, 88-70, και όταν απέμεναν 8:10 για τη λήξη του παιχνιδιού, η διαφορά είχε φτάσει στο +26, 108-82. Από εκείνο το σημείο, οι Μπουλς είχαν 9/9 σουτ, μέσα σε επτά λεπτά, αλλά, δεν μπόρεσαν να μειώσουν πιο κάτω από τους 14 πόντους. Έτσι, η ομάδα του Σικάγο γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα.
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 23 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 22 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των Πέλικανς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης τελείωσε, έχοντας 17/33 τρίποντα και πέτυχε τέταρτη νίκη, στα πέντε τελευταία παιχνίδια.
Για τους Μπουλς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν έβαλε 28 πόντους και ο Ζαχ ΛαΒίν σημείωσε 25 πόντους.

 

Έντουαρντς και Τάουνς έβαλαν, μαζί, 65 πόντους και οδήγησαν τους Τίμπεργουλβς στη νίκη, 126-108, μέσα στο Ορλάντο, επί των Μάτζικ. Η ομάδα της Μινεσότα σούταρε με 52.3% και σημείωσε τη μεγαλύτερη, σε εύρος, επιτυχία της, τη φετινή σεζόν.
Στην πρώτη περίοδο, ο Έντουαρντς σημείωσε 19 πόντους και βοήθησε τους Τίμπεργουλβς να κάνουν επιμέρους 15-6 και να προηγηθούν 24-42 στο 12ο λεπτό. Στα 2:19 για το τέλος του ημιχρόνου, η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή της, +27, 42-69, με τους Τίμπεργουλβς να προηγούνται 49-75, μετά τις δυο πρώτες περιόδους. Στην επανάληψη, οι Μάτζικ προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, μπήκαν στη τέταρτη περίοδο από το -18, 80-98, και, με τετράποντο του Σαγκς, κατέβασαν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, 89-98, 10:19 πριν το φινάλε. Όμως, με μπροστάρη τον Ντ'Αντζελο Ράσελ, οι Τίμπεργουλβς επανέφεραν την απόσταση ασφαλείας, κάνοντας το 97-114, 4:45 πριν το τέλος.
Ο Άντονι Έντουαρντς με 35 πόντους και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 30 πόντους είχαν την πιο παραγωγική βραδιά τους, για τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς σε δεύτερη διαδοχική, εκτός έδρας, νίκη, για πρώτη φορά φέτος.
Για τους Μάτζικ, ο Μπολ Μπολ έκανε ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 26 πόντους. Η ομάδα του Ορλάντο αγωνίστηκε χωρίς τον ρούκι Πάολο Μπανκέρο και τον σέντερ Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ, δύο από τους τρεις τοπ σκόρερ της ομάδας και κορυφαίους, στον τομέα των ριμπάουντ.

 

Με σερί 21-0, στη τρίτη περίοδο, οι Ράπτορς έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί, τριών αγώνων, των Μαϊάμι Χιτ, επικρατώντας με 112-104. Για την ομάδα του Τορόντο, αυτή ήταν η έκτη νίκη σε επτά, εντός έδρας, παιχνίδια, για φέτος.
Στο πρώτο μέρος, οι Χιτ ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν και με +10, 50-60, πριν οι Ράπτορς πετύχουν τους τέσσερις τελευταίους πόντους του ημιχρόνου, για το 54-60. Στα πρώτα λεπτά του τρίτου 12λεπτου, η ομάδα του Μαϊάμι πήρε το μεγαλύτερο προβάδισμά της, στο παιχνίδι, για το 59-70. Από εκείνο το σημείο, ξεκίνησε το ξέσπασμα των Ράπτορς, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 21 αναπάντητους πόντους και να προηγούνται 80-70, με 2:04 για το τέλος της περιόδου. Στο φινάλε του 12λεπτου, οι Χιτ βρίσκονταν στο -5, 84-79, έχοντας κάνει εννέα λάθη στη τρίτη περίοδο. Με 4:14 για το τέλος του παιχνιδιού, ο Μπάτλερ των Χιτ αστόχησε σε λέι απ, που θα έφερνε το ματς στα ίσα, για να ακολουθήσει δίποντο των Ράπτορς, για το 104-100. Ένα κάρφωμα και ένα τρίποντο του Μπουσέρ έκαναν το 110-102 και σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα του Τορόντο.
Στην καλύτερη εμφάνισή του, για φέτος, ο Ο Τζέι Ανουνόμπι έβαλε 32 πόντους (13/18 σουτ), μάζεψε 10 ριμπάουντ και ήταν ο κορυφαίος των νικητών.
Για τους Χιτ, που έκαναν 23 λάθη, τα οποία οδήγησαν σε 29 πόντους για τους Ράπτορς, ο Μαξ Στρους έβαλε 20 πόντους και ο Κάιλ Λάουρι έβαλε 19 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του.

 

Διαβάστε εδώ για τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς

Τα αποτελέσματα των αγώνων, που έγιναν τα ξημερώματα, στο NBA (πατήστε επάνω στα ματς για στατιστικά):

Σάρλοτ Χόρνετς-Ιντιάνα Πέισερς 113-125

Ορλάντο Μάτζικ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 108-126

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 120-121

Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτικς 101-126

Τορόντο Ράπτορς-Μαϊάμι Χιτ 112-104

Νιου Ορλινς Πέλικανς-Σικάγο Μπουλς 124-110

Ντάλας Μάβερικς-Χιούστον Ρόκετς 92-101

Ντένβερ Νάγκετς-Νιου Γιορκ Νικς 103-106

Φίνιξ Σανς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 130-119




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ