Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τα βάζει με την κακή τύχη, για το γεγονός πως, στα προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα του δεχόταν γκολ, ενώ, τώρα, μετράει τρία σερί ματς, όπου κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
Αναλυτικά όσα είπε, στο Novasports, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για το ροτέισον που κάνει: "Πρώτα από όλα, το θετικό είναι ότι αρχίσαμε να φέρνουμε περισσότερους παίκτες στο ροτέισον. Δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν, η νοοτροπία τους είναι αυτή που θέλουμε. Μπορούμε να εναλλάσσουμε και να φέρνουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας".
Για το ότι δεν δέχτηκε γκολ ο ΠΑΟΚ για τρίτο σερί ματς: "Δεν δεχτήκαμε γκολ σε ένα ακόμα ματς. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ο χρόνος λειτούργησε υπέρ μας για να κρατήσουμε το μηδέν που τόσο πολύ θέλαμε. Ακόμα και η κακή τύχη, που έχω αναφέρει πολλές φορές, παρουσιάστηκε σήμερα, στο πέναλτι που κέρδισαν αλλά ευτυχώς δεν έγινε γκολ. Είναι η κακή τύχη που έχει εμφανιστεί σε άλλα παιχνίδια και μπορεί να μας κόστιζε.
Είναι μια νίκη ακόμα που τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Τα οφέλη, όπως έχω ξαναπεί, θα φανούν την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πηγαίνουμε σε κάθε ματς με αποφασιστικότητα για τη νίκη. Τα πάνω και τα κάνω υπάρχουν, όπως και πολύ καλά ματς και καλές περίοδοι μέσα σε παιχνίδια. Είναι πολλοί νέοι παίκτες".
Για το ότι είναι το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή: "Κανείς δεν ξέρεις πώς θα είμαστε μετά. Θα πάμε στη διακοπή, θα επιστρέψουμε με στόχο να δουλέψουμε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει πολλή δουλειά, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να εμφανιστούμε με το ίδιο πρόσωπο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

