Για την απόκτηση του Ντάιτσι Καμάντα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κινείται η Ντόρτμουντ. Η ομάδα της Βεστφαλίας, είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί με τον Ιάπωνα μέσο για την απόκτηση του, καθώς το συμβόλαιο του με τους «αετούς» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί για το μέλλον του.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γερμανικού «Spor 1» και η Μπενφίκα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό μετά και το «όχι» που εισέπραξε από τον Μάριο Γκέτσε.
Ο Καμάντα, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς σε 20 ματς φέτος έχει πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πέρυσι κατέκτησε και το Europa League με την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

