Τεράστιο διπλό πρόκρισης πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μέσα στην Ολλανδία. Η Ένωση επικράτησε με 17-25 της Hurry Up στη ρεβάνς για τον 2ο Γύρο του EHF European Cup στην Ολλανδία και μετά το 35-30 της περασμένης εβδομάδας πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Απίστευτος ο λαός της ΑΕΚ δεν άφησε μόνη της την ομάδα του Αλέξη Αλβανού. Οι οπαδοί της Ένωσης με τη δυναμική παρουσία τους και την φωνή τους κατάφεραν να ωθήσουν την ομάδα χάντμπολ στην πρόκριση.
Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν μοιρασμένο (1-1), ωστόσο η ΑΕΚ με καλές αμυντικές και επιθετικές ενέργειες (2-5), ξέφυγε στο σκορ (3-8). Η Χάρι Απ προσπάθησε να επιστρέψει και ροκάνισε τη διαφορά (8-10), ωστόσο κάπου εκεί η Ένωση αφυπνίστηκε και πήρε εκ νέου μια διαφορά ασφαλείας (9-12), μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το 9-14.
Στην επανάληψη, η Χάρι Απ προσπάθησε και πάλι να μειώσει και να πετύχει κάτι καλό (13-15), ωστόοσο η ομάδα του Αλέξη Αλβανού ανέβασε και πάλι τον ρυθμό της (14-18) και δεν έδωσε δικαιώματα (14-21). Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα (14-21) και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες (16-23) η ΑΕΚ έφτασε στο διπλό πρόκρισης με 17-25.
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-8, 5-10, 8-11, 9-14 (ημιχρ.), 12-15, 14-18, 14-19, 14-21, 16-23, 17-25.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μπράβο ΜΑΓΚΕΣ!Πρόκριση με δύο νίκες,όπως έπρεπε.Σήμερα η άμυνα ήταν εκπληκτική,φαίνεται εξάλλου και από το αποτέλεσμα.Επιθετικά comme ci comme ça,βέβαια για να τα λέμε όλα παίξαμε χωρίς τον Μαντάλιντις,που είναι το βαρύ μας πυροβολικό μπροστά.Επίσης στην επίθεση κατά την άποψή μου, φαίνεται ότι μας λείπει ένα καθαρό πλέι μεϊκερ,όπως είναι ο Μόγια.Καλοί οι Λέμος,Τσιτομπι(αφήνω έξω τον Κοτσιώνη ο οποίος είναι ακόμα λίγο άπειρος)όμως βασίζονται στην αθλητικότητα τους,πάνε σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διεισδύσεις και λιγότερο στο δημιουργικό κομμάτι,εν αντιθέσει με τον Μόγια ο οποίος αθλητικά υστερεί,αλλά στο δημιουργικό κομμάτι κεντάει.Όταν είναι στην μέρα του,είναι απολαυστικός!Εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει και να επανέλθει στην ομάδα.Αγωνιστικά κορυφαίοι σήμερα ήταν ο Ηλιόπουλος,ο οποίος φέτος παίζει πολύ καλά και δείχνει ότι η περσινή του χρόνια ήταν μια κακή παρένθεση και ο Μάτσκεβιτς θα βαρέθω να το λέω,αλλά μάλλον κακός είσαι ΒΟΥΝΌ μου,ούτε κουνούπι δεν περνάει όταν πάρεις φορά!
Καλησπέρα αδερφέ Matias και σε όλα τα αδέρφια. Σωστός σε όλα όπως πάντα στις αναλύσεις σου! Αρχικά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαίρης Ταράση, που προπόνησε τα παιδάκια στην Ακαδημία της ΑΕΚ νομίζω το 2018-2019. Προσωπικά η κορυφαία ΟΜΑΔΙΚΗ φετινή εμφάνιση και ο MVP ο Αλέξης! Σε ποσοστά (όχι στο τελικό σκορ) μου θύμισε το ΑΕΚ-Αερωπός, με τη διαφορά πως τότε ο Arsic είχε 40% ενώ σήμερα το βουνό και ο Καλαμάτας 50% συμπεριλαμβανομένων των penalties! Τα δύσκολα ξεκινούν στον επόμενο γύρο, σύμφωνα με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους υπολογισμούς μου θα είμαστε στους αδύναμους (οριακά), οπότε 50% να τύχουμε με πολύ σοβαρή ομάδα.
Υ.Γ. Νάτσο θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας. Σε ευχαριστούμε για όλα! Η ζωή συνεχίζεται τόσο για εσένα, όσο και για εμάς, οπότε με χαρά βλέπω τον αθλητικότατο Γαλλοκογκολέζο να τα κάνει π....α σε κάθε του διείσδυση!!!
Υ.Γ.2 Bookmakers ευχαριστούμε, 1.70 διπλό και 1.95 το under 58.5. Πάντα τέτοια.
Καλησπέρα και σε αδερφέ Ivano και στα υπόλοιπα αδέρφια.Σωστός και ξέχασα να το αναφέρω,συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαρίας Ταράτση και επίσης πολλά μπράβο στα αδέρφια της original Λονδίνου και όχι μόνο που έκαναν το Εμεν Νέα Φιλαδέλφεια.Πράγματι ρεσιτάλ σήμερα από τον Αλέξη! Τελικά ο Μόγια τέλος ε.Πως το έμαθες ρε θηρίο Ivano;Κρίμα που τελειώνει άδοξα η παρουσία του στην ομάδα,με παρόμοιο τρόπο είχε φύγει και ο Ρέινα.Βέβαια αν δεν κάνω λάθος του Ρέινα ήταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πειθαρχικό ενώ ο Μόγια πρέπει να αντιμετωπίζει πρόβλημα.Εύχομαι τα καλύτερα και τα υπόλοιπα που θέλω να πω για τον Νάτσο,θα τα πω όταν δημοσιοποιηθεί η είδηση και στο σαιτ.Από κει και πέρα όπως τα λες φέτος θα πάμε πολύ το παιχνίδι στις διεισδύσεις,στο πάθος στην ψυχή με Λέμος,Τσιτομπί ο οποίος και σήμερα ήταν πολύ καλός(παρεπιπτόντως μπράβο στον αδερφό toni,ο οποίος τα έλεγε για τον Τσιτομπι πως είναι πολύ δυνατός στις διεισδύσεις).Τέλος αν κάποιος από εσάς αδέρφια,που γνωρίζει καλύτερα τα των ευρωπαϊκών ομάδων μπορεί να πει μας ποτέ είναι η κλήρωση για την επόμενη και πότε θα γίνουν οι αγώνες.Ποιες ομάδες είναι τα φαβορί και μέχρι που,μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ φέτος και αν υπάρχουν πιθανότητες να ξαναπάρουμε το ευρωπαϊκό.
Αδερφέ Matias, η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη με πιθανό αντίπαλο (αν δεν κάνω λάθος) μία από:
Naerbo, Sesvete, γαύρο, Alingsas, Arendal, Karvina, Gor. Velenje,
Ανόρθωση, Besiktas, P. Serviti, P. Bystrica, Krems,
Besa Famgas, Vojvodina, BK-46, Vise.
Τα παιχνίδα θα γίνουν 3-4.12 και 10-11.12, ενώ τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προγραμματιστεί 3-4.12 με Δούκα και μετά έχουμε γαύρο εκτός.
Να σαι καλά αδερφέ Ivano,ευχαριστώ για την πλήρη ενημέρωση.Ελπίζω την Τρίτη,να μας"κάτσει"η καλύτερη δυνατή κλήρωση και να προχωρήσει η ομάδα δυναμικά στην Ευρώπη!
Τρομερή εμφάνιση!????????????????
Πάμε γερά ΑΕΚΑΡΑ!!!