Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας για συνεργασία σε αναπτυξιακό επίπεδο, όπως έκανε επίσημα γνωστό η Ένωση. Στο περιθώριο αυτής της συνεργασίας εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ Β για εκπαιδευτικούς σκοπούς ο Γιάσερ Αλ Χαρμπί, ο οποίος είναι κάτοχος UEFA B.
Την είδηση αυτή έκανε γνωστή τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Αλ Χαρμπί με ποστάρισμά του στο instagram έγραψε γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ερχόμενος στην ΑΕΚ Β: «Νέα πρόκληση με την ΑΕΚ Αθηνών, να εργάζομαι ως βοηθός προπονητή στη δεύτερη ομάδα, που αγωνίζεται στη Super League 2. Όλα αυτά έγιναν χάρη σε όσους βρίσκονται στο πρόγραμμα συνεργασίας με τη Σαουδική Αραβία, μέσω του οποίου έγινε η διαδικασία συμβολαίου. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές, την αυτού υψηλότητα Αμίρ Αμπντούλ Αζίζ και τον διευθυντή του προγράμματος κ. Χισχάμ Τασκαντί, όλα τα στελέχη και τους συναδέλφους του προγράμματος. Ολοι είμαστε αισιόδοξοι για μία υπέροχη σεζόν με τον ελληνικό σύλλογο. Τις προσευχές σας».
Μετά τη συμφωνία της @AEK_FC_OFFICIAL με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, για συνεργασία σε αναπτυξιακό επίπεδο, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ Β για εκπαιδευτικούς σκοπούς ο @Yaser_M_AlHarbi κάτοχος UEFA B https://t.co/9GU20cHyq2
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) November 4, 2022
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!



Ασχετο λίγο , αλλά μου θύμισε δεκαετία 80 που καθε καλοκαίρι ολο και κάποιος σαουδάραβας κροίσος θα ερχόταν να αγοράσει κάποια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα....χαχαχαχαχαχα και το ψιλοπιστεύανε μερικά πρόβατα !!!!!!!!
Αυτες ειναι μονο καλες συναναστροφες Τιγρη μου......περνανε και τα χρονια και το χρημα στην Αραβια οταν κανεις τοσο καλες παρεες με το συγκεκριμενο κρατος επισημα ειναι αφθονο (βλ Παρι ΣΖ)!
Να σου κάνω μόνο μια διόρθωση, κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Ο πρόεδρος της Παρί δεν είναι από Σαουδική Αραβία αλλα από το Κουβέιτ. Πάντως και οι δύο χώρες από πετροδόλλαρα έχουν περίσσευμα.
Από το Κατάρ είναι ο πρόεδρος της Παρί
Δίκιο έχεις, πήγα να διορθώσω τον άλλο φίλο και τα μπέρδεψα και εγώ.
Μόνο πολλαπλα οφέλη από τέτοιες συνεργασίες...