Ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, Κυριακή στις 20:30, για τη 11η αγωνιστική της Super League.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Νικολαΐδης από τη Μακεδονία και δεύτερος ο Παπαδάκης από το Ηράκλειο.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Πέτρος Τσαγκαράκης του συνδέσμου Χανίων, με AVAR τον Νικολακάκη από το Λασίθι.
Τέταρτος διαιτητής, στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης του συνδέσμου Μακεδονίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΡΙΑ...!! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ....ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ...ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΓΑΥΡΟΥ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ..!!! ΚΑΙ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... !!!
Κι αυτοι που εφερναν περσι απο ευρωπη ηταν αλλα εκτελουσαν υπηρεσιες και εντολες του κλαταμπεργκ και μας ειχαν κοντραρει πολλες φορες και οι βουλγαροι με τον παναθηναικο ξενοι ηταν αλλα αλλα εδωσαν δυο ανυπαρκτα πεναλτυ γι αυτο εχασε η ΑΕΚ ενω αυτοι που μας επεξαν με αρη και παοκ ηταν καθαροι 50 - 50 και τα παιχνιδια τα κερδισε ανετα η ΑΕΚ 2-0 και ανετα θα μπορουσε και τρια και τεσσερα και πεντε.
Πιστεύω να μην είναι καμικάζι ο συγκεκριμένος γιατί τα δείγματα με εμάς είναι άστα να πάνε...καμιά φορά βγαίνουν σε καλό να μας έχει αδικήσει από πριν ένα κοράκι αλλά είναι κ το βαρ στη μέση οπότε μικρό καλάθι..ας παίξει την μπάλα της η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ κ ας μείνει ο τενεκές αυτός με την σφυρίχτρα στο στόμα ...απλά ...
Παιζουν επικίνδυνα παιχνιδια με την ΑΕΚ τα λαμογια της διαιτησιας και θα φανε το κεφαλι τους πηγαινοντας στα τρενα για σφυριγματα. Υπομονη υπομονη παρακαλετο νινι ζυνο μασιση.
ξερουμε ολοι τι σημαινει φωτιας.ειλικρινα δεν καταλαβαινω γτ δεν εχουμε ξητησει να εξαιρεθει
Ο βαζελος άλλαξε το Σιδηρόπουλο για πλάκα και είδαμε όλοι γιατί.αυτο που δεν ξέρω είναι πότε η δική μας διοίκηση θα προστατέψει την ομάδα από τα κοράκια.Φωτιας και Τσαγκαράκης είναι τα μόνα σίγουρα ονόματα που έπρεπε να αποκλειστούν από τα ματς της ΑΕΚ από την ώρα που μπήκαν στη λίστα
Ακούγοντας φωτιάς θυμήθηκα ΟΦΗ πέρυσι. Έψαξα λοιπόν και αυτό που βρήκα είναι ότι όντως την μεγαλύτερη ευθύνη σε εκείνο το αγώνα την είχε το βαρ ( Σκουλάς!!!) . Σε αυτό τον αγώνα είναι Τσαγκαράκης και πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κάνει η διοίκηση γιατί σαφέστατα πρόκειται για εχθρικούς διαιτητές. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή φέτος και ο Αστέρας παραπαίει. Αλλά σε λασπωμένο γήπεδο και με την κλωτσιά να πηγαίνει σύννεφο όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Επίσης λείπουν 2-3 καλοί παίκτες του αστέρα ο οποίος και δεν έχει και τίποτα φοβερό. Μην περιμένουμε να δούμε ποδόσφαιρο. Ετοιμαστείτε για τον χειρότερο αγώνα φέτος αυτοί νταμπουρι πίσω με κλωτσιές πεσιματα τσαμπουκαδες κτλ(Ιγκλέσιας και καράφλας) μακάρι να περάσουμε αέρα!!!
Είδαμε και τος Βουλγάρες τις πιασμένες με τον βαζελο . Τι Έλληνες και το ξένοι… αν ελέγχεις τα πράγματα είσαι οκ , αν όχι παίζεις με την τύχης σου
Δεν με απασχολεί πλέον το θέμα διαιτησία φτάνει αυτοί οι γκαβουλιακες που είναι στο βαρ να ΒΛΕΠΟΥΝ
Ρε φιλε τι δεν σε απασχολει το θεμα διαιτησιας , δεν καταλαβαινεις τι λεμε οτι οταν εχει ειδικη αποστολη δεν γλυτωνεις , λεμε περσι στον οφη τον γκαρσια τον κλωτσαγανε και τον εσπρωχναν τρεις μαζι και δεν εδειξε τιποτα κι οταν αντεδρασε ο γκαρσια μετα το ξυλο και τα σπρωξιματα αυτα δεν τα εβλεπε κι οταν αντεδρασε ο γκαρσια μετα απ ολα αυτα του εδειξε κοκκινη στοχευμενα γιατι μειναμε απο το 15 με 10 παικτες και την αλλη κυριακη παιζαμε στην τουμπα με τον παοκ και πηγαμε χωρις τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκαρσια και στο βαρ ο τσαγκαρακης θα βλεπει οτι θελει κι οτι τον βολευει οτι δεν τον συμφερει θα λεει τιποτα , τιποτα ,παιζε , παιζε οταν ειναι κατι υπερ της ΑΕΚ οταν ειναι εις βαρος της ΑΕΚ θα το κοιτανε 100 φορες και θα το βαφτιζουν οπως θελουν συμφωνα με τις εντολες που εχουν.
το σχολιο μου ειναι ξεκαθαρο
Ο Φωτιάς είναι από Γιαννιτσά δηλωμένος παοκτσης πρέπει να αντιδράσει άμεσα η ΠΑΕ και να ζητήσει αλλαγή μας έχει σφάξει πέρυσι στο Ηράκλειο !!
Όλη η διαιτητική ομάδα... ΚΑΜΙΚΑΖΙ! Καλά το πήγε ο Μποροθρύλος. Διαιτητές από Μακεδονία - Κρήτη!! Λαμόγια...
ΩΧ-ΩΧ-ΩΧ.
Πρεπει να προλαβει να τους αλλαξει ολους γιατι μ αυτους στην καλυτερη περιπτωση θα χασουμε και το παιχνιδι και παικτες με κοκκινες και κιτρινες , οι φωτιας και τσαγκαρακης στελνονται με ειδικη αποστολη ,διατεταγμενη υπηρεσια , ο φωτιας μας ειχε παιξει περσι στην κρητη με τον οφη και εκανε οτι μπορουσε να γυρισει το 3 -0 με κιτρινες ,κοκκινες (γκαρσια) αλλα δεν μπορεσε και εκοψε 2 βαθμους με ισοπαλια ,ηταν διαιτητης με τον ιωνικο στην αγια σοφια εκει δεν μπορεσε να κανει κατι γιατι η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ ηταν τρενο ,αφου λοιπον επεξε την ΑΕΚ με τον ιωνικο αλλα αυτο ηταν τυρακι κι οπως φαινεται τον ειχαν προγραματισει απο πριν για το παιχνιδι με τον αστερα στην τριπολη που ειναι δυσκολο παιχνιδι και τωρα τον στελνουν παλι για να κανει τη δουλεια , ο τσαγκαρακης ειναι γιος του τσαγκαρακη απο τα πρωτοπαλικαρα του κοκκαλη (παραγκα) και μετα του μαρινακη , αν λοιπον δεν προσεχτουν ολα αυτα παμε σαν προβατο στην σφαγη μ αυτους.
Φωτιά το νου σου!!μην σε βάλει ο πρόεδρος στο Λιανοκλάδι να σφύρας στα τρένα!!οκ!!
Ωχ, τι έχουμε να δούμε.....
Πως γίνετε αυτός ο επικίνδυνος διαιτητής
Μαζί με τον σιδηροπουλο
Η 2 χειρότεροι διαιτητές Έλληνες
Να μας σφυρίζουν συνέχεια
Προσοχή σε αυτό το λουλούδι της διαιτησίας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προστατέψτε την ομάδα μας εκεί στη ΠΑΕ
Πως γίνετε αυτός ο επικίνδυνος διαιτητής
Μαζί με τον σιδηροπουλο
Η 2 χειρότεροι διαιτητές Έλληνες
Να μας σφυρίζουν συνέχεια
Προσοχή σε αυτό το λουλούδι της διαιτησίας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προστατέψτε την ομάδα μας εκεί στη ΠΑΕ