Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» εμφανίστηκε ο Θανάσης Στάικος, που αποθέωσε τον κόσμο των Ιωαννίνων. Ο προπονητής του ΠΑΣ είπε στη NOVA:
Για τη συγκίνηση μετά τη νίκη: «Οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας ήταν για μία μεγάλη νίκη, ο τρόπος την κάνει ακόμη μεγαλύτερη, να ανατρέπεις σκορ απέναντι σε άκρως ποιοτική ομάδα είναι σημαντικό, δείξαμε δείγματα και σε προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό, μείναμε πίσω στο σκορ, όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, γυρίσαμε ματς, συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, οι ''Ζωσιμάδες'' μας έσπρωξαν σε μεγάλη νίκη»
Για τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΣ: «Tα παιχνίδια του ΠΑΣ φέτος είναι με ιδιαίτερες συγκινήσεις, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε σκληρά, να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, να συγκεντρώνουμε βαθμούς γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος».
Για το αν ο ΠΑΣ παίρνει ανάσα: «Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, οι νίκες δύσκολα κατακτιούνται, ήταν πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει ώθηση, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, θέλουμε συγκέντρωση και πίστη. Στο τέλος θα αποφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις και θα πλασαριστούμε λίγο πιο ψηλά».
Για το μαθητή (Στάικο) που σήμερα νίκησε τον δάσκαλο (Μεταξά): «Είχα μία υπέροχη συνεργασία με τον κ. Μεταξά, έχουμε εξαιρετική σχέση, είναι τιμή μου να είμαι αντίπαλός του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!