Ταξίδι στην Ελλάδα, για να τσεκάρει από κοντά τον Νταμιάν Σιμάνσκι έκανε ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς! Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, έφτασε σήμερα στην Αθήνα και θα βρεθεί την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια για να δει αγωνιζόμενο τον χαφ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε, πως το όνομα του Νταμιάν Σιμάνσκι βρίσκεται στην προεπιλογή που ανακοίνωσε ο Μίχνιεβιτς εν όψει Μουντιάλ, αλλά το ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής των Πολωνών κάνει αυτό το ταξίδι στην Αθήνα, σίγουρα δείχνει πράγματα και πως έχει σοβαρά στη λίστα του τον μέσο της ΑΕΚ ακόμα και για την τελική επιλογή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Περίπου 250.000 νομίζω είναι το πόσο που θα πάρουμε για κάθε παίχτη που συμμετέχει στο Μουντιάλ και όσο προχωράνε θα αυξάνονται τα έσοδα .φέτος ,μιας που το Μουντιάλ πέφτει μέσα στην σεζόν ήταν ευκαιρία μα έχεις στο ρόστερ σου όσο πιο πολλούς μουντιαλικους παίχτες γίνετε για να λάβεις τις αποζημιώσεις.παράδειγμα τον ανσαριφαρντ μπορούσαμε να τον κρατήσουμε και να μας βγει τζάμπα δίνοντας τον δανεικό θα είχαμε και όφελος ..κρίμα έναν παίχτη που ξες ότι θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να τον αφήνεις έτσι και να μην βγάζεις κέρδος απτό πουθενά .
Τετάρτη 28 ΣΕΠΤ 2022 - 20:00 Το άρθρο στο aek365 που λέει για τις αποζημιώσεις ότι είναι 256.000€ για κάθε παίχτη για τους πρώτους άφωνες του ομίλου συν αν προχωρήσουν .Σίγουρα υπήρχαν παίχτες που θα κάλυπταν το συμβόλαιο τους μόνο από αυτά τα λεφτά .λέω ότι ήταν καλή ευκαιρία επένδυσης και ο αλλος βαράει ντις λαικ !
Μπήκα για like στον Cite de Pera 21
Εύχομαι αυτό το παιχνίδι να βάλει και τη τελική σφραγίδα στη κλήση του παίκτη για το Μουντιάλ. Να δούμε ένα κιτρινόμαυρο Μουντιάλ με Βίντα, Μουκουντί, Χατζησαφί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπάτ.
Εμείς ας φροντίσουμε να δημιουργήσουμε μια ιδανική για τους παίκτες μας ατμόσφαιρα και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάλουμε το.. πρώτο γκολ! Προς Θεού όχι καπνογόνα και άλλα τέτοια που διακόπτουν το παιχνίδι. Το ατού της ομάδας είναι ο γρήγορος ρυθμός, το ασταμάτητο τρέξιμο μέχρι να λυγίσει ο αντίπαλος, μέχρι να μη μπορούν να πάρουν ανάσα! Ας μη γίνουμε εμπόδιο στην ίδια μας την ομάδα.
Κάθε ματς από δω και πέρα στην Αγία Σοφία θα πρέπει να είναι διαφήμιση για την ιστορία του συλλόγου. Να φεύγουν και οι ξένοι που δεν γνωρίζουν τι εστί ΑΕΚ με τις καλύτερες εντυπώσεις.
FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!
Λειψία και Λάτσιο για τον Λιβάι Γκαρσία…
Προπονητής Πολωνίας για τον Σιμάνσκι…
Ανεβαίνουμε κύριοι,σε όλα τα επίπεδα!!ΜΟΝΟ ΑΕΚ