Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρώην παίκτης της Ίντερ και της Νάπολι αφόπλισε τον δράστη της επίθεσης στον Μάρι

«Δεν είμαι ήρωας», υποστηρίζει ο Μάσιμο Ταραντίνο

Ιταλικά Μέσα αποκαλύπτουν πως ένας πρώην αμυντικός της Serie A ήταν εκείνος που αφόπλισε τον δράστη της επίθεσης, σε εμπορικό κέντρο, κοντά στο Μιλάνο, με θύμα, μεταξύ άλλων, και τον μπακ της Μόντσα, τον Πάμπλο Μάρι.

Ο άνθρωπος που αφόπλισε τον δράστη είναι ο Μάσιμο Ταραντίνο, με θητεία σε Νάπολι, Μπολόνια και Ίντερ.

Όπως είπε ο Ταραντίνο: "Του φώναζα να σταματήσει. Δεν έκανε τίποτα, δεν είμαι ήρωας".

Ο Ταραντίνο πραγματοποίησε 203 συμμετοχές στη Serie A παίζοντας σε Νάπολι και Μπολόνια στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας. Εντάχθηκε στην Ίντερ το 1997-98, αλλά αποχώρησε τον Ιανουάριο αφού έκανε μόλις δύο εμφανίσεις στο Coppa Italia.

Όσον αφορά στην αιματηρή επίθεση, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι, από τα ράφια, και άρχισε να μαχαιρώνει, τυχαία, άτομα, ανάμεσά τους και τον Πάμπλο Μάρι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ