Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βιασμός 12χρονης: «Ξήλωσαν» από τη ΓΑΔΑ τον αστυνομικό που μιλούσε μαζί της

Της έστελνε «ροζ» φωτογραφίες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που «πιάστηκε» να συνομιλεί με την 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr., o νεαρός αστυνομικός «ξήλώθηκε» απο τη θέση του στη ΓΑΔΑ και μετεφέρθη σε άλλη υπηρεσία, όμως το κυριότερο είναι πως όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, ο ένστολος συνομιλούσε μαζί της, γνωρίζοντας ότι είναι 15 χρόνων, όπως η ίδια του είχε πει, άρα ανήλικη, και αντάλλαξαν και «ροζ» φωτογραφίες.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει συνάντηση, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση με τη δράση του ενστόλου που συνομιλούσε με το ανήλικο κοριτσάκι. Προφανώς όταν την επόμενη εβδομάδα η μικρή θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για να αναγνωρίσει πρόσωπα, θα ερωτηθεί και για τον συγκεκριμένο αστυνομικό και αν αυτός γνώριζε τον Ηλία Μίχο.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ