Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σταθερά στο κατόπι της Πάφου ο Άρης (VIDEO)

Ο Άρης κέρδισε με 2-1 την ΕΝΠ και βρέθηκε ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο, Πάφο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άρης Λεμεσού-ΕΝΠ: 2-1

(Στρούσκι 20’, Μπένγκτσον 22’-Ντιαβαρά 10’’)

Σπουδαία αλλά δύσκολη νίκη για τον Άρη κόντρα στην Ένωση που προηγήθηκε νωρίς στο ματς, ένα δίλεπτο ξέσπασμα από τον Άρη ήταν άρκετο για να γυρίσει το ματς και να βρεθεί εκ νέου στο πλήν 2 από την κορυφή.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ με γκολ του Ντιαβαρά στο 10ο λεπτό αλλά οι Στρούσκι και Μπένγκστον στο 20ο και 22ο λεπτό έφεραν τούμπα το ματς και χάρισαν τον τρίποντο στον Άρη.

Με διάθεση να επιβάλει από νωρίς τον δικό του ρυθμό στο ματς, μπήκε ο Άρης. Στην πρώτη της τελική στο ματς όμως η Ένωση στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Βουτσένοβιτς έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή του Βανά και ο Ντιαβαρά από κοντά έγραψε το 1-0. 

Η αντίδραση για τον Άρη δεν άργησε, αφού δέκα λεπτά αργότερα, ο Στρούτσκι με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έφερε το ματς στα ίσα. 

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Άρης κατάφερε να γυρίσει το ματς αφού στο 22ο λεπτό ο Μπέγκστον εκμεταλέυτηκε την ωραία κάθετη του Κακόριν και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-1. 

Στη συνέχεια ο Άρης έλεγξε στον απόλυτο βαθμό τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να χάνει όμως κάποια καλή στιγμή, πέραν από ένα σουτ του Κακόριν από πλάγια θέση που έδιωξε σε κόρνερ ο Κόστιτς και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τον Άρη να βρίσκεται μπροστά με 2-1. 

Μέτριο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να κρατάει περισσότερο μπάλα. 

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 53ο λεπτό για τον Άρη. Ο Μπέγκστον έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα είχε κατέυθυνση προς την εστία ομως κόντραρε στον Στεπίνσκι και έφυγε άουτ. 

Στο 60ο λεπτό η Ένωση άγγιξε την ισοφάριση. Ο Βουτσένοβιτς έπιασε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κτύπησε όμως στο δοκάρι και έφυγε άουτ. 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε παρα πολύ αφού οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να βρουν χώρους για να γίνουν αεπιλητικές. 

Η Ένωση προσπάθησε να γίνει πιο απελητική στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όμως στο 87ο λεπτό ο Άρης ήταν αυτός που άγγιξε το τρίτο γκολ. Ο Στεπίνσκι έκανε την σέντρα και ο Σπόλιαριτς με σουτ άγγιξε το 3-1, το σουτ του όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κόστιτς. 

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Ένωση ήθελε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει και έτσι ο Άρης πήρε δικαιωματικά το τρίποντο από τον αγώνα. 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ