Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ριμπερί (VIDEO)

Ο Γάλλος θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Σαλερνιτάνα

Με ανάρτηση στα social media, ο Φρανκ Ριμπερί έκανε γνωστό πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, σε ηλικία 39 ετών, και έτσι έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.

Σε αυτά τα 22 χρόνια καριέρας, ο Γάλλος αγωνίστηκε σε Γαλλία, Τουρκία, Γερμανία και Ιταλία, πραγματοποιώντας, συνολικά, 632 συμμετοχές, με απολογισμό 151 γκολ και 224 ασίστ.

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην Μπάγερν Μονάχου, όπου αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2019, κατακτώντας εννέα πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και έξι Κύπελλα.

Με την Εθνική Γαλλίας, ο Ριμπερί αγωνίστηκε 81 φορές και πέτυχε 16 τέρματα.

Στην ανάρτησή του, ο Ριμπερί ενημερώνει πως θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Σαλερνιτάνα, με την ιταλική ομάδα να είναι η τελευταία, στην οποία αγωνίστηκε.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο, με τον Γάλλο να υπογραμμίζει πως "το ποδόσφαιρο σταματάει, τα συναισθήματα μέσα μου όχι".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ