Ο Μιχάλης Κοσίδης αγωνίστηκε στην Αγια Σοφια/ΟΠΑΠ Αρένα και μάλιστα σκόραρε. Πριν από αρκετά χρόνια ο Κοσίδης είχε μπει στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας» λίγο πριν τη βάφτιση του. Μάλιστα το πρωτοσέλιδο έγραφε προφητικά ότι θα είναι ο μελλοντικός επιθετικός της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!



Απο μόνο του το γεγονός είναι όνειρο και να το κάνεις ντοκυμαντερ "η δύναμη της θέλησης και της αφοσίωσης στα ιδανικά ".....!!!
Δεν ήξερα την ιστορία.
Εχει πολλές αδυναμιες σαν παικτης, αλλα και μόνο οτι ειναι απο τα σπλαχνα της ομαδας μας και του δίνει ενας τέτοιος προπονητης θεση στο ροστερ, του δινει αυτοπεποίθηση και δυναμη για πολλή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δουλειά!
Καλή καριέρα σπλαχνο....
Χαχαχα τρομερό προσκλητήριο που έγινε και πραγματικότητα!!!
Να είσαι καλά και να σκίζεις τα δίχτυα των αντιπάλων!!
Υ.Γ Τρομερή κίνηση προς το τέρμα μετά το σουτ του Αραούχο..
Υγεια και δουλεια παληκαρε !!!
Υγεια και δουλεια παληκαρε !!!
Απίστευτη ιστορία που έγινε πραγματικότητα.......βέβαια δεν είναι πρωτοσέλιδο της ωρας , προσκλητήριο βάφτισης είναι .