Quantcast
NEWS
37 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέο παραλήρημα Καραγεωργίου

Όποτε παίζει ΜΟΝΟ με την ΑΕΚ θυμάται ο προπονητής του Εργοτέλη τους... δημοσιογράφους, τους διαιτητές και όλα τα υπόλοιπα - Έδωσε... σόου, όπως και πέρυσι στη συνέντευξη Τύπου και έφυγε... τρέχοντας (ξανά) μετά τη γενική κατακραυγή από τους δημοσιογράφους


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν υπάρχει συνέντευξη Τύπου του Νίκου Καραγεωργίου όταν παίζει με την ΑΕΚ και χάνει, που να μην αποτελεί... τσίρκο. Ο προπονητής του Εργοτέλη ήρθε βραχνιασμένος στη συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγνώμη γι' αυτό, όμως παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε καλά να μιλήσει δεν τον επηρέασε να αρχίσει τα... δικά του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να έχουμε... ευχάριστο φινάλε: «Να ζητήσω συγνώμη για τη φωνή μου, αλλά... τι να κάνουμε; Θα τα έχουμε αυτά και τα έχουμε συχνά. Νομίζω ότι κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε πολύ κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού βρεθήκαμε να δεχόμαστε γκολ. Ένα πολύ αστείο γκολ το πρώτο και ένα λάθος τακτικό το δεύτερο. Παρ' όλα αυτά γινόταν προσπάθεια απ' όλους και στα τελευταία 20-25 λεπτά είχαμε κλείσει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο να πάρουμε έστω το βαθμό. Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί προσπάθησαν. Ακόμη και η ήττα να έρθει, αν έρχεται μέσα από προσπάθεια είναι άξια συγχαρητηρίων», είπε αρχικά ο Καραγεωργίου. Στη πορεία ρωτήθηκε γιατί έφυγε από τον πάγκο του στο 3-1. Η απάντηση; «Τι να κάτσω να κάνω; Σφύριζε ο διαιτητής τη λήξη»!

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τις αλλαγές του πρώτου ημιχρόνου (Αλεξόπουλο, Ολίσε) αφήνοντας αιχμές: «Οι αλλαγές δεν ήταν ούτε αναγκαστικές ούτε τακτικής. Ήταν αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. Έχουμε να μάθει στον Εργοτέλη να μαχόμαστε, όποιος δεν θέλει να μάχεται θα είναι εκτός ομάδας». «Μοιάζει καταγγελία αυτό...» είπε δημοσιογράφος, με τον Καραγεωργίου να λέει: «Τι καταγγελία; Δικαστήριο είμαστε; Είναι εσωτερικό το θέμα. Μη ρωτάτε άλλο».

Η επιθυμία του σεβάστηκε από τους δημοσιογράφους και δεν ρώτησαν κάτι άλλο. Τότε ξεκίνησε το προσωπικό... πάρτι του Έλληνα τεχνικού: «Δεν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο; Λοιπόν, δεν ξέρω πόσοι από εσάς είναι ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Θυμόσαστε τα τελευταία χρόνια, εσείς που είστε παλιοί (δεν κρατάω φάτσες, αλλά πρέπει να είστε) ότι πάντα ο Εργοτέλης κερδίζει πέναλτι και δεν το δίνει; Βέβαια δεν θα το πείτε. Αλλά βλέπετε κίτρινα. Με κίτρινα γυαλιά. Δεν μπορεί να κερδίζει η ΑΕΚ με πέναλτι. Γιατί να μη μπορούμε να κερδίσουμε πέναλτι εμείς εδώ μέσα;». Και πέρυσι ο Καραγεωργίου είχε ακολουθήσει την ίδια... επίθεση, κατηγορώντας μάλιστα το aek365, για μία ερώτηση που του έκανε. Τώρα τους πήρε όλους η μπάλα, χωρίς να γίνει καμία ερώτηση! Όπως ήταν λογικό όλοι οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν. «Είστε σίγουρος ότι ήταν πέναλτι του Δέλλα; Το είδατε;». «Ναι! Δεν το είδα στην τηλεόραση αλλά είμαι σίγουρος. Το είπε και ο παίκτης μου», είπε ο Καραγεωργίου στο ερώτημα που δέχθηκε με την ένταση να ανεβαίνει. Η συνέχεια ήταν ίδια. Ο προπονητής του Εργοτέλη είπε: «Ένας προπονητής κάποτε σας είχε πει, ότι δεν τα βλέπετε δεν τα γράφετε. Κι αν τα βλέπετε τα γράφετε με μικρά γράμματα». Τότε άκουσε εκ νέου... αποδοκιμασίες από τους δημοσιογράφους και βλέποντας την κατάσταση να... χαλάει, χαμογέλασε, σηκώθηκε και έφυγε.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ