Δύο tie break χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να κάμψει την αντίσταση του Μαξίμ Κρέσι και, με 2-0 σετ, να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά ATP 250 της Στοκχόλμης.
Μετά το παιχνίδι, ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε στη διάρκεια του δεύτερου σετ, με τον Τσιτσιπά να λέει πως "νιώθω ότι κράτησε μια... δεκαετία το tie break, όμως τα κατάφερα, ήταν εξαιρετικό που μπόρεσα να βγάλω σωστά αυτές τις κρίσιμες στιγμές στο τέλος και μετά να κλείσω τον αγώνα με το καλό σερβίς".
Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: "Δεν είχα άγχος, το θέμα ήταν να μείνω στη στιγμή, κάτι το οποίο έκανα πολύ καλά. Κάθε κίνηση, κάθε θετική σκέψη μετράει. Ήξερα ότι είχα απέναντι μου έναν παίκτη που θα έβγαζε σταθερά μεγάλα σερβίς κοντά στη γραμμή και έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

