Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λιβάι: Νιώθω πως ξαναβρήκα τον εαυτό μου

Τι είπε για την Αγια Σοφιά/ΟΠΑΠ Αρένα και την ώθηση που δίνει ο κόσμος αλλά και το γεγονός ότι παίζει πλέον στην κορυφή της επίθεσης

Για την αγχωτική νίκη επί του Ατρομήτου μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Sport24.gr και τον συνάδελφο, Ηλία Καλλονα αναφέρθηκε στο παιχνίδι, την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τη συνέχεια. «Πάνω απ' όλα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το σημαντικότερο είναι πως πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε με στόχο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα και να παρουσιάζουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς» τόνισε και αναφέρθηκε στη διαφορές του χθεσινού ματς με αυτό απέναντι στον Ιωνικό: «Θεωρώ πως στον αγώνα με τον Ιωνικό τελειώσαμε πιο σωστά τις φάσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Όμως, όπως προείπαμε, το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο τόνισε: «Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι ούτε μία στιγμή που να επικρατούσε ησυχία στο γήπεδο. Αισθάνεσαι το πάθος των οπαδών και υπάρχει μία πολύ θετική ενέργεια στο γήπεδο, η οποία μας βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά από την στιγμή που κυνηγούσαμε ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Πήραμε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο και μάς βοήθησε πολύ προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Μάλιστα σε ερώτηση αν το νέο γήπεδο του δίνει μεγαλύτερη ένταση ανέφερε: «Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Έχει να κάνει προφανώς με το νέο γήπεδο, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με την ατμόσφαιρα. Μου δίνει μεγάλη ενέργεια και μεγάλη χαρά. Νιώθω πως ξαναβρήκα τον εαυτό μου και ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Αναφορικά ότι πλέον παίζει στην κορυφή της επίθεσης τόνισε: «Ναι, πλέον είμαι πιο κοντά στο γκολ. Έχω περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρω. Μ' αρέσει, βέβαια, να αγωνίζομαι και στα άκρα, είτε ως αριστερός είτε ως δεξιός εξτρέμ. Ωστόσο, σε όποια θέση κι αν επιλέγει να με βάλει ο προπονητής, εγώ θα δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Τέλος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ τόνισε: «Προσωπικά, κοιτάζω ένα παιχνίδι τη φορά. Επομένως, αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο πάντα τη νίκη».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ