Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ασκήθηκε σε βάρος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε μία 19χρονη ότι τη βίασαν στο ΑΤ Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί φέρονται επιπλέον να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμπονται σε ανακριτή και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της, η σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από τους δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξεταστούν, αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίστηκε μόνη της στο Τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδια του.
Στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξετάζονται και βίντεο από κάμερες, τις οποίες επικαλούνται οι αστυνομικοί, ενώ αναμένεται και το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης της 19χρονης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

