Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τέλος από την Κοπεγχάγη ο Οικονόμου

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία του με τους Δανούς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Μάριου Οικονόμου με την Κοπεγχάγη  αφού οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργσία τους  κοινή συναινέσει.

Η ομάδα της Δανίας μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό κατέληξε στην απόφαση να τον αφήσει ελεύθερο ώστε να βρει την καινούργια του ομάδα, καθώς ο 30χρονος διεθνής στόπερ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάκομπ Νέεστρουπ.


Ο Οικονόμου αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη έναντι 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020, αποχωρώντας από την ΑΕΚ και κατέγραψε με τον σύλλογο της Δανίας 20 συμμετοχές χωρίς ωστόσο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ