Στον αναμενόμενο… χαμό που προκάλεσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και για το δεύτερο ματς στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena», εξαφανίζοντας τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (16/10, 16:00), αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Από την ανοικτή, στους δημοσιογράφους, προπόνηση της «Ένωσης» στα Σπάτα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως έχουν απομείνει ελάχιστα πια, και τα πιο ακριβά, εισιτήρια, σημείωσε, ωστόσο, ότι ο κόσμος θα έχει σύντομα και μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να πάει στο νέο γήπεδο του «δικεφάλου», αφού ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για το εν λόγω παιχνίδι, δε, τόνισε ότι «μάλλον πάει για την ερχόμενη Πέμπτη».
Από εκεί και πέρα, μετέφερε πως ο Γιώργος Τζαβέλλας γυμνάστηκε κανονικά σήμερα, Μάνταλος και Άμραμπατ έκαναν θεραπεία, ενώ αναφορικά με τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, υπογράμμισε πως «δύσκολα αλλάζει μια ομάδα μετά από τέτοια εμφάνιση και νίκη». Σχολίασε, εξάλλου και την εικόνα του Ρότα, που έχει κερδίσει, όπως είπε, τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά και εκείνη του Σιμάνσκι. «Οι δυο τους έχουν δείξει ότι το μήνυμα του Αλμέιδα είναι ξεκάθαρο: Αν παίξεις καλά, έχεις ελπίδα να είσαι βασικός», υπογράμμισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αδέρφια προσπάθησα να βγάλω δύο εισιτήρια για εμένα και τον πατέρα μου αλλά κάτι κόλλησε και έβγαλα μόνο το ένα. Επειδή δε θέλω να πάω χωρίς εκείνον αποφάσισα να δώσω το εισιτήριο σε όποιον τον θέλει στην τιμή που το πήρα (40). Θα προτιμούσα να το πάρει κάποιος που δεν πήγε στο πρώτο ματς ή κάποιο παιδάκι ίσως. Αν ενδιαφέρεστε γράψτε ένα σχόλιο με το όνομα σας από κάτω να σας στείλω στο facebook.
Καλημερα φιλε αν υπαρχη ακομα fb leyterhs pantelakhs
......ελα εκει!
Από σκουπίδια όντως πάρα πολλά, αλλά απλώς δεν είχαν καθαριστεί. Από καρεκλάκια υπηρχαν σπασμένα όχι πολλά , αλλά θα γίνουν περισσότερα νομίζω. Οχι σπάσιμο από μανία και επίτηδες , αλλά είναι τόσος κόσμος στο πέταλο ορθιοι στα καρεκλάκια να χοροποηδάνε και να χορεύουν δεν θέλει και πολύ να υπάρχουν ζημιές. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιτρέψουν πάλι όρθιες θύρες στα πέταλα , θα αυξήσουμε λιγο και την χωρητικότητα στο γήπεδο.
Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να απαντήσει αν έχει εικόνα και προσωπική άποψη για τις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media από το γήπεδο μετά τα εγκαίνια και το πρώτο ματς με ιωνικό όπου φαίνονται πάρα πολλά σκουπίδια καθώς και κάποια σπασμένα καθίσματα ?αν όντως ισχύει δεν ξέρω τι να πω και πως μπορεί κάποιοι συνοπαδοι μας να μην σέβονται αυτό το στολίδι.
Μετά το ματς με ιωνικό ειδικά στο πέταλο το γήπεδο θύμιζε χωματερή, στα εγκαίνια ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αλλά εντάξει γήπεδο είναι, γι αυτό πληρώνονται και τα συνεργεία καθαρισμού.
Σπασμένα καθίσματα και γενικότερα υλικές φθορές ευτυχώς δεν είδα πουθενά.
ρε παιδια δεν μπορει ενας χριστιανος να μας πει, ποτε αναμενουν να οριστους οι ακριβεις ημερομηνια των αγωνων κυπελλου???
Φίλε δεν έχουν κλείσει ακόμα σε ποιο κανάλι θα δείχνει το κύπελλο. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στη μέρα και ώρα διεξαγωγής (πιστεύω εγώ). Είναι πολλά τα λεφτά από τις διαφημίσεις. Δεν νομίζω να τους νοιάζει το οτι υπάρχει κόσμος από την επαρχία που θέλει να κανονίσει ταξίδι. Κατάντια. Στο εξωτερικό τα ξέρουμε αυτά μήνες πριν ξεκινήσει κάποια διοργάνωση.
Μετά τον Άρη ακούω μόνο διθυραμβικές δηλώσεις άποψης κτλ. Καλό είναι να προσγειωθούμε γιατί δεν παίζουμε φιλικό αλλά με ομάδα που δίνει τα πάντα όταν παίζει με μας. Μην ξεχνάμε και την μη παρουσία του Σπανού. Γι'αυτό συγκέντρωση για να ρίξουμε ένα 3μπαλο στον πονεμένο!!!
Οι ποδοσφαιριστές 100 % στο στόχο με πάθος. Εμείς πάνω από κάθε φάση, επίσης συγκεντρωμένοι, να στηρίξουμε με τη φωνή μας τους παίκτες μας και να γιουχάρουμε τη χαλκηδόνα (για να τους σπάσουμε την ψυχολογία, χωρίς κόμπλεξ). Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας.
αυτοι που πρεπει ειναι προσγειωμενοι εμεις εδω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του
Ανεβαινει και ο Μοχαμαντι , η ταχυτητα του ηταν απιστευτη στο χαριλαου.