Τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της Skoda Ξάνθης (τρίτο για την φετινή σεζόν) μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την ομάδα, αναζητά ο Χρήστος Πανόπουλος
  
  Ο μεγαλομέτοχος των Ακρίτων θα πρέπει να αποφασίσει πολύ σύντομα το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Έλληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία των Ακρίτων. Τα ονόματα των υποψηφίων έπεφταν χθες βροχή. Δερμιτζάκης, Κωστένογλου, Μπουμπένκο, Ματζουράκης, Λίνεν, είναι τα πρώτα που... κυκλοφόρησαν, ενώ ακούστηκε και αυτό του Τάκη Λεμονή. 
  
  Παράλληλα, αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις στο προσεχές διάστημα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη από αυτές αφορά το... κλείσιμο των ποδοσφαιριστών στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (πρακτική που έχει εφαρμωστεί και στο παρελθόν, όταν η ομάδα δεν πήγαινα καλά).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
