Για πολλοστή φορά οι πολιτικοί των ΗΠΑ έδειξαν ότι δεν διαθέτουν ευαισθησίες ούτε καταλαβαίνουν από καλές διπλωματικές σχέσεις. Οι τροπολογίες που επέβαλαν προϋποθέσεις στην Τουρκία για την αναβάθμιση των F-16 τέθηκαν εκτός του νομοσχεδίου της Γερουσίας για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ (NDAA). Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος ώστε η Τουρκία να αναβαθμίσει τα μαχητικά της τα οποία, σε περίπτωση επίθεσης, θα πλήξουν την χώρα μας.
Πλέον το τελευταίο εμπόδιο για τους Τούρκους είναι ο γερουσιαστής Μενέντεζ ο οποίος διατηρεί το δικαίωμα ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας να προβάλει βέτο στην έγκριση αμυντικών συμβάσεων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

