Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καραμπάγκ-Ολυμπιακός: O Άγγλος Πόουσον ορίστηκε από την UEFA

Γνωστός έγινε ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ την Πέμπτη στο Αζερμπαϊτζάν (13/10, 19.45) για την αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η UEFA όρισε τον Άγγλο Κρεγκ Πόουσον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λι Μπιτς, Ίαν Χουσίν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τζον Μπρούκς.

Ο Πόουσον δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει ελληνική ομάδα μιας και είχε διευθύνει το Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ (1-0), το 2020/21 το Ομόνοια - ΠΑΟΚ (2-1), το 2019/20 το Άγιαξ - ΠΑΟΚ (3-2), το 2018/19 το Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου (1-1), το 2017/18 Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ (0-0) και Καμπάλα - Παναθηναϊκός (1-2).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ