Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει πολλούς ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, αναμενόμενο είναι οι παίκτες της να βρίσκονται στο… στόχαστρο. Όπως έγινε εμφανές και σήμερα με την αποκάλυψη του aek365.gr για την πρόθεση της Τζένοα να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Σάββα Γκέντσογλου. Η ΑΕΚ, δηλώνει ξεκάθαρα ότι, δεν έχει καμία διάθεση να αποδομήσει το δυναμικό της μεσούσης της σεζόν και με την ομάδα να είναι εντός και των τριών στόχων (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη).
Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τις υποθέσεις μεταγραφών και πωλήσεων και σε συνεργασία με την διοίκηση και τον Σταύρο Αδαμίδη θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις. Η διοίκηση του δικεφάλου δεν θέλει μεσούσης της σεζόν να φεύγουν παίκτες που έχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα και ειδικά σε περίπτωση που δεν ικανοποιείται ο σύλλογος στον βαθμό που θέλει. Κάτι που απέδειξε και το καλοκαίρι μια και δεν πωλήθηκε κανείς ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παρά τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ.
Ειδικά τώρα από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει στα χέρια της μέχρι και σήμερα οποιαδήποτε επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα, ούτε καν φιλολογική συζήτηση για πώληση ποδοσφαιριστή της. Μάλιστα, ήδη γίνονται οι πρώτες σκέψεις για την ενίσχυση της ομάδας στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ . Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΗΔΗ , ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
prepei na ton kratisoume...tha ginei poly kalyteros me ton Jimenez dipla tou. kai poios 3erei mporei se 1-2 xronia na er8ei mia poly kalyteri protasi(pou etsi tha ginei logika)
ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ (5000000ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ .ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.Ο ΓΚΕΝΖΟΓΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ;ΤΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
PWS FENETE OTI MERIKOI APO ESAS EDW MESA POU GRAFETE MPENETE MONO KAI MONO GIA NA DIMIOURGISETE PROVLIMA STHN OMADA ME TA GRAFOMENASAS.....TOSO KERO POU DEN AKOUGOTANE TPT GIA TON SAVVA OLOISAS TON VRIZATE KAI TON LEGATE TATOOAZAKIA,GOMENAKIA,PALEMAXO KAI TWRA POU EMFANISTIKE PROTASI GIA POLISI TOU ESIS OI IDIOI VGENETE KAI LETE NA MHN POULITHEI GIATI EINAI MEGALO TALENTO....RE THA MAS TRELANETE???APOFASISTE TI THELETE.....EGW DEN THA ELEGA OXI SE MIA ENDEXOMENI POLISI TOU GIATI STHN THESI TOU EXOUME POLOUS PAIXTES KAI KALITEROUS APO TON SAVA...ME 1,5 2 EK THA MPORESOUME NA PAROUME TON MANIATI STO Aneto POU GIA MENA EINAI O KORIFEOS STO IDOS TOU KAI FISIKA THA MPORESOUN NA PAROUNE KAI ENAN STOPER KAI ENA ARISTERO MPAK OPWS EPISIS KAI ENA DEKSI XAF....TI LETE???DEN THA ITANE KALITERA????
ενταξει ρε φιλε δικιο εχεις , απο την αλλη ομως δεν ξερεις αν ειναι οι ιδιοι που τον βριζανε αυτοι που ζητανε την παραμονη του. ουτως ει αλλως ειναι λογικο στο συγκεκριμενο θεμα του γκεντζο να διχαζονται οι γνωμες . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΑΠΟ ΠΙτσιρικα που επαιζε με τα παιδια, ομως το οτι χτυπησε τη φωτογραφια της μενασγκο στα 19 του σιγουρα δεν ειναι ουτε δειγμα μαγκιας ουτε σταθερου χαρακτηρα
Ο προηγούμενος Ισπανός προπονηταράς που είχαμε, έδιωξε χωρις λόγο τους Μόρα-Τσιρίλο για να μας φορτώσει τον απειρο τοτε Ραμος και τον Μορέτο, εξ αιτίας των οποίων χάσαμε το πρωτάθλημα των Βαγκνερ και Γκαγκατση. Ελπίζω ο έμπειρος σε ταλέντα Χιμένεθ θα σταματήσει το έγκλημα που πάει να γίνει με τον Γκεντζογλου και να απαιτήσει να μεταφραστεί (επιτέλους) και υπογραφεί το συμβόλαιο του Τζιμπουρ και να τελειώσει το θέμα Σκοκο είτε θετικά είτε να πάρουμε κάποιον στην θέση του, αφου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προφανώς στον δευτερο γύρο, αν έχει υπογράψει αλλού τον Δεκεμβρη, θα προσέχει τα πόδια του. Για τους προπονηταράδες του site έχω να πω ότι ο Γκεντζογλου έπαιξε πέρισυ συχνα σε θεση που δεν του ταιριάζει (σεντερ μπακ) για να καλύψει τρύπες. Αυτός και ο Μάκος χρειάζονται ένα υγιή Ντιοπ στο κέντρο μαζί του και σύντομα θα κάνουν παπάδες. Το ίδιο ίσχυε και στον ΟΣΦΠ με τον Αβρααμ που όταν δεν είχε μαζί του τον Μελμπεργκ παραπατούσε ενώ σαν δίδυμο μαζί του γέμιζε αυτοπεποίθηση και έπαιζε καλά. Ο Χιμένεθ να ορθώσει το ανάστημα του και να απαιτήσει αυτά που νομίζει, αλλιώς θα αποτύχει και αυτός σαν τον Μπάγεβιτς, που έκανε τον χαζό στις ελλείψεις της ομάδας για να μην τους βαλει το μαχαίρι στο λαιμό και τώρα τα ακούει ότι τάχα αυτός δεν τους ζήταγε παίκτες αυτοί είχαν όλη την καλή διάθεση.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ,ΟΧΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΡΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΤΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΠΑΚ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ....ΞΕΚΟΛΛΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΕΡΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ,ΕΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Κ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ.ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΕ 2!!!ΝΑΙ 2 ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΜΕ 3Η ΠΑΣΑ.ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΧΗ.ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..............ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!