Με μεγάλο νικητή τον Φέτελ, δεύτερο τον Γουέπερ και τρίτο τον Αλόνσο (που παραμένει πρώτος στη γενική κατάταξη των πιλότων) «έκλεισε» το Grand Prix της Βραζιλίας. Η Red Bull "κλείδωσε" την πρώτη θέση της στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, έχοντας 469 βαθμούς. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull πήρε τη νίκη από την εκκίνηση, καθώς ο Νίκο Χούλκενμπεργκ δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων, τερματίζοντας στην 8η θέση, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει την θέση του και ο Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε την 4η φετινή του νίκη. Οι προηγούμενες τρεις είχαν συμβεί σε Μαλαισία, Βαλένθια και Ιαπωνία.
Η Red Bull κατέκτησε τη Βραζιλία, καθώς πέρα από την πρώτη θέση, πήρε και τη δεύτερη με τον Αυστραλό Μαρκ Γουέμπερ να φτάνει στη 2η θέση για τέταρτη φορά φέτος. Όσες δηλαδή είναι και οι νίκες του (Ισπανία, Μονακό, Βρετανία και Ουγγαρία).
Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει καταφέρει τη απόλυτη επιστροφή, καθώς η 14η θέση που πήρε στο Grand Prix της Βρετανία ήταν ένα "χαστούκι" το οποίο ξύπνησε τόσο την Ferrari, όσο και τον ίδιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
